Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Νικήτρια η Drink Team στο τουρνουά μπάσκετ Λυκείων












Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο τουρνουά μπάσκετ Λυκείων. Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλου έκανε πράξη την επιθυμία των παιδιών και πραγματοποίησε τη διοργάνωση το τριήμερο 2-4 Απριλίου.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι εξής ομάδες: Drink Team, Brazzer Beaters και Malborakia. Στην πρωτιά έφτασε η Drink Team, που κέρδισε τους Brazzer Beaters στον μεγάλο τελικό με 51-39. Κορυφαίος ο Αποστόλης Νούλας των νικητών, ενώ για τους φιναλίστ που έμειναν από δυνάμεις δεν έπαιξε ο τραυματίας Λάμπρος Τσιώλης.
Ενδιάμεσα πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου έγινε διαγωνισμός τριπόντων, με τον Γιάννη Σελέλη από τα Malborakia να «κλέβει» την παράσταση και να φτάνει στην πρωτιά. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Ταξιάρχης Κουτρομάνος, που στάθηκε αρωγός στο πρώτο τουρνουά.
Μετά τη λήξη του τελικού έγινε η απονομή στις τρεις ομάδες. Τα μετάλλια στα τρίτα Malborakia απένειμε ο Παντελής Κωστής, στους δεύτερους Brazzer Beaters ο Θανάσης Χουσιάδας και στους πρωταθλητές της Drink Team ο Βασίλης Ρουμελιώτης, ενώ το κύπελλο παρέδωσαν τα μικρά παιδιά της Π.Α.Κ.
Για την επιτυχία της διοργάνωσης πέραν των διοργανωτών συνέβαλλαν εθελοντικά στον τομέα της διαιτησίας και της γραμματείας αρκετά άτομα.
Τέλος τους τροπαιούχους αποτελούσαν οι: Αποστόλης Νούλας, Δημήτρης Κυλλής, Γιάννης Μάκκας, Λάμπρος Καμαρέτσος, Άγγελος Μακρής, Γρηγόρης Τάσιος, Χρήστος Τσιώνης, Παντελής Ζαχαράκης, Γιώργος Φέγγος και Παναγιώτης Κοντοπάνος.

Τα στοιχεία του μεγάλου τελικού:

Drink Team-Brazzer Beaters 51-39


Τα δεκάλεπτα: 11-12, 29-17, 40-24, 51-39

Συνθέσεις Ομάδων

Drink Team: Νούλας 27(3), Κυλλής, Μάκκας 3(1), Καμαρέτσος 11(1), Τάσιος 2, Τσιώνης 3, Ζαχαράκης, Φέγγος 2, Κοντοπάνος 3(1)

Brazzer Beaters: Καραγιάννης 2, Μπίκας Κ. 12, Μπίκας Σ. 7(1), Τσιαμάκης, Σερπάνος, Γραμματίκας 9(1), Μοτσιόλας 9

Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Παντελής Κωστής

Νικητής ο Σέλελης στα τρίποντα
Κάθε ομάδα εκπροσωπήθηκε από δυο αθλητές στον διαγωνισμό τριπόντων. Ο Γιάννης Σέλελης(Malborakia) πέτυχε τρία και ήταν ο πρωταγωνιτής. Δυο έβαλαν οι: Κώστας Μπίκας(Brazzer Beaters), Ευθύμης Γραμματίκας(Brazzer Beaters) και Αποστόλης Νούλας(Drink Team). Μια εύστοχη προσπάθεια για τον Παναγιώτη Κοντοπάνο της Drink Team, ενώ δεν ευστόχησε ο Θανάσης Τριανταφύλλου από τα Malborakia.


Ευχαριστήρια της Π.Α.Κ.
Η Π.Α.Κ. μέσω της σελίδας της  ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καρπενησίου για τα Κύπελλα και τα μετάλλια, τους  Χαντζόπουλο Μπάμπη, Κωστή Παντελή και Χουσιάδα Θανάση για την διαιτησία των αγώνων, Ρουμελιώτη Βασίλη ,Καρανίκα Λουκά  Μπαλωμένου Κατερίνα και τους μικρούς Τσάνε Γιάννη, Κουδουνά Γιάννη, Ρουμελιώτη Παναγιώτη που υποστήριξαν την Γραμματεία . Περισσότερο όμως από όλους ευχαριστεί τους ίδιους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς το όλο project ήταν μια δική τους ιδέα που την υποστήριξαν κρατώντας ένα καλό επίπεδο από άποψη συμπεριφοράς.

























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος