Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

To ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με αμέτρητα ειδικά από το Stoiximan.gr


Το μεγάλο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός παίζει στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά και πλούσιο παιχνίδι. 
Απόψε το βράδυ (19.30), ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γ. Καραϊσκάκης τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που ανεξάρτητα από τη βαθμολογική διαφορά, έχει πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς η ένταση και το πάθος έχουν τον πρώτο ρόλο.

Μετά από τις «περιπέτειες» της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει σε πορεία διεκδίκησης τίτλου αλλά και για να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα με 1-0 στον πρώτο γύρο.
Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά από 2 σερί νίκες στο Πρωτάθλημα, είναι βέβαιο ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό θα τα δώσει όλα σε ένα παιχνίδι με σαφείς ψυχολογικές προεκτάσεις.
Με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα με 45 γκολ και τους Πράσινους να έχουν βρει δίχτυα και στα 3 τελευταία τους παιχνίδια, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο Φάληρο προσφέρεται από το Stoiximan.gr σε εξαιρετική απόδοση.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει κάποιες επιστροφές για το ματς αυτό, με τους Κουλιμπαλί και Κουρμπελη να δηλώνουν παρών, ενώ ο Μουνιέ που «μπήκε» στον αγώνα με τη Λαμία έδειξε έτοιμος να βοηθήσει και προσφέρει γκολ στην… ταλαιπωρημένη επίθεση του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν σκοράρει με ευκολία τον τελευταίο μήνα, με τον Ανσαριφαρντ όμως να χρίζεται σκόρερ στα 2 από τα 3 τελευταία (και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ), ενώ στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο το δοκάρι και ο εξαιρετικός Βλαχοδήμος του είχαν στερήσει ένα ακόμα γκολ σε ντέρμπι. Μάλιστα, το Stoiximan.gr προσφέρει τα συνδυαστικά ενδεχόμενο να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να σκοράρει ο Ανσαριφαρντ ή να σκοράρει ο Μουνιέ και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός μαζί πολλές ακόμα πιθανές και… απίθανες επιλογές.

Όλα ντέρμπι
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν πραγματικές μάχες, αφού οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσουν το ανεβασμένο Αστέρα, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ ο οποίος πάντα δυσκολεύει την Ένωση.