Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Σίγουρα Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη στον τελικό του Καρπενησίου


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/3) η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του 1ου Final Four Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης γυναικών που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου.
Μετά από αυτήν ο ΝΟ Ρεθύμνης θα αγωνιστεί με τη Βουλιαγμένη στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στον άλλον θα παίξουν ο Ολυμπιακός με τον Νηρέα Χαλανδρίου.
Οι νικήτριες ομάδες θα αγωνιστούν την επομένη (31/3) στον Τελικό της διοργάνωσης. Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, μιλώντας πριν την κλήρωση, επεσήμανε την σπουδαιότητα που έχει η διοργάνωση, αλλά και τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά του Περιφερειάρχη της Κώστα Μπακογιάννη, σ’ αυτό.
"Είναι ιστορική στιγμή για την ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση η διοργάνωση του 1ου Final Four. Με τη την ενεργό συμβολή και βοήθεια του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, που έκανε πράξη την υπόσχεση του, η ΚΟΕ ευελπιστεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση, με τις κορυφαίες της επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό", τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα ζευγάρια (30/3):
N.Ο. Ρεθύμνης-Ν.Ο. Βουλιαγμένης
Ολυμπιακός-Νηρέας Χαλανδρίου

Πηγή:sport24.gr