Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Την κυπελλούχο της ΕΠΣΘ Νίκη υποδέχεται ο ΑΠΟΚ

Το προτελευταίο του εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα δίνει την Κυριακή ο ΑΠΟΚ υποδεχόμενος την κυπελλούχο της ΕΠΣ Θεσσαλίας Νίκη Βόλου.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και είναι στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και θα επιδιώξει να συνεχίσει με καλή εμφάνιση, όπως συνέβη στη Θήβα ενάντια σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Και σε αυτό το ματς θα απουσιάσει ο μέσος Δημήτρης Κατσαδούρος, ενώ εκτός είναι ο στρατευμένος Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Δύσκολα θα μπορέσει να ξεφύγει από τους 6 βαθμούς η ομάδα του Καρπενησίου. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είχε λήξει 6-0 υπέρ της Νίκης Βόλου, η οποία φιλοδοξεί να τερματίσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τους Γιώργο Λιτοσελίτη και Σεραφείμ Γάκο από την ίδια ένωση.

Πάλι εκτός ο Κατσαδούρος
Θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους ο Δημήτρης Κατσαδούρος, όπως και ο στρατευμένος Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Αντίθετα επιστρέφουν οι: Νίκος Σκοπέτος και Γιάννης Φλωράκης. Στη Θήβα το Βελούχι ταξίδεψε μόλις με 14 ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών.  Διαθέσιμοι είναι οι εξής 16 ποδοσφαιριστές: Ρεσίτης, Γεωργίου, Μπόγδανος, Γιαουπλάρι, Ζαραβέλης, Χαλλής, Μπακαλίδης, Κόλλιας, Τσιμόπουλος, Κακκάβας, Παχής(Πιθανή εντεκάδα), Σερπάνος, Χρυσικός, Σακελλαρίου, Σκοπέτος και Φλωράκης.
Ο ΑΠΟΚ μετρά 15 σερί ήττες, όμως στη Θήβα έκανε πολύ καλή παρουσία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(16/3) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Χρηματικό πρόστιμο λόγω καρτών
Σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ.1 περ. β,γ iii του Πειθαρχικού Κώδικα επιβλήθηκε χρηματική ποινή 300€ στο Βελούχι. Συγκεκριμένα παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα στο ματς με τη Θήβα οι: Λευτέρης Γιαουπλάρι, Κώστας Τσιμόπουλος, Χρήστος Μπόγδανος, Γιάννης Κακκάβας, Αλέξανδρος Γεωργίου και Γιώργος Χαλλής.

 Ο αγώνας του πρώτου γύρου:

Νίκη Βόλου-ΑΠΟΚ Βελούχι 6-0 Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου 11η αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής 3-12-2017


Σκόρερ: 6΄ , 55΄ Τζιώρας, 12΄, 65΄ Ιορδανίδης, 41΄ Γιάκοβλεφ, 91΄ Γαρυφαλλόπουλος

Συνθέσεις Ομάδων

Νίκη Βόλου (Φάντζιο Μπούις & Στέφανος Ξηροφώτος): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης(67΄ Λάιος), Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Γιάκοβλεφ,  Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης(71΄ Ματθαίου), Μπάιριτς(53΄ Γαρυφαλλόπουλος), Τζιώρας(59΄ Βουρδάκης)

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας, Παχής(67΄ Σερπάνος), Σιάτρας(44΄ λ.τρ. Αθανασόπουλος), Γιαουπλάρι(34΄ λ.τρ. Λάππας Ν.), Ζαραβέλης(61΄ λ.τρ. Σκοπέτος), Λάππας Ι., Κατσαδούρος, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Χαλλής

Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας)

Η Νίκη Βόλου


Στη 3η θέση της βαθμολογίας με 39 πόντους(11 νίκες-6 ισοπαλίες- 4 ήττες και τέρματα 30-12) βρίσκεται η ιστορική ομάδα των: Φάντζιο Μπούις και Στέφανου Ξηροφώτου, κάνοντας πολύ καλή πορεία στον δεύτερο γύρο.  Έξι γκολ έχει πετύχει ο Μέτσε και πέντε οι: Ιορδανίδης και Τζιώρας. Τρία για τον Γιάκοβλεφ κι δυο για τους: Μπάιριτς και Ντόλγκι. Από ένα έχουν οι: Γαρυφαλλόπουλος, Καρτσαμπάς Χ., Μωυσίδης, ενώ ένα τέρμα επετεύχθη με αυτογκόλ. Από τους παραπάνω οι: Μωυσίδης, Γιάκοβλεφ και Γαρυφαλλόπουλος αποχώρησαν τον Ιανουάριο. Αποκτήθηκαν οι: Κρστιτς(Κερύνεια), Κοντοές(Δόξα Βύρωνα), Γκάγκαλης(Κεραυνός Ελευθερών), Τζάθας(Αχαρναϊκός), Ντινιωτάκης(Α.Ε. Μυλοποτάμου), Καρτσαμπάς Α.(Πιερικός) και Κραγιόπουλος(Ολυμπιακός Βόλου)
Οι Βολιώτες ηττήθηκαν στο τελευταίο τους ματς με 1-0 από τον Αλμυρό, που έχει επίσης 39 βαθμούς, αλλά υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Αγωνίστηκαν οι: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης(85΄ Βουρδάκης), Λάιος(76΄ Αναστασίου), Καρτσαμπάς Χ., Κραγιόπουλος(78΄ Κοντοές), Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Μπάιριτς(72΄ Τζάθας), Ντινιωτάκης και Τζιώρας
Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιάννης Ντινιωτάκης, που αποβλήθηκε στον τελικό κυπέλλου.

Κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ


Με τέρματα των: Καρτσαμπά, Μέτσε(Πεν.) και Ιορδανίδη η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με 3-2 του ΝΠΣ Βόλος και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Για τους ηττημένους τα γκολ πέτυχαν οι: Ντεντάκης και Μηλιώτης, ενώ αποβλήθηκε για τους τροαπιούχους ο Ντινιωτάκης.
Για τη Νίκη αγωνίστηκαν οι: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Λάιος, Καρτσαμπάς Χ., Κοντοές, Μέτσε, Ντόλγκι(90΄ Βέργος), Ιορδανίδης(83΄ Τζάθας), Ντινιωτάκης, Μπάιριτς(73΄ Βουρδάκης) και Τζιώρας(78΄ Αναστασίου).

«Όλα τα λεφτά» στο Βελεστίνο
Μεγάλη αναμέτρηση παραμονής στο Βελεστίνου, όπου η τοπική ομάδα του Ρήγα Φεραίου υποδέχεται τα Σέλλανα. Ο πρωταθλητής ΝΠΣ Βόλος(Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εντός έδρας Κυριακή) αντιμετωπίζει τον δεύτερο Αλμυρό με παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Καλύβα(Ευρυτανίας). Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής είναι τα εξής: Αστέρας Ιτέας-Αχιλλέας Φαρσάλων, Διγενής Νεοχωρίου-Θήβα και Ολυμπιακός Βόλου-Οπούντιος Μαρτίνου. Το ρεπό του θα κάνει ο  Αμβρυσσέας Διστόμου, που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ηττήθηκε με 1-0 από το Καλαπόδι στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Φθιώτιδας το Μαρτίνο.

Οι τιμωρημένοι της 24ης αγωνιστικής
Χρήστος Τλούπας(Αχιλλέας Φαρσάλων), Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, Μαρσέλο Πέντα, Αλέξανδρος Ζέρης, Βασίλης Μάντζης, Αλέξανδρος Πιαστόπουλος (ΝΠΣ Βόλος), Γιώργος Ζυγογιάννης(Θήβα), Γιάννης Ντινιωτάκης(Νίκη Βόλου)

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ Εθνική(4ος Όμιλος)

24η αγωνιστική 18-3-2018 15:00

Ολυμπιακός Βόλου-Οπούντιος Μαρτίνου ΕΑΚ Βόλου
Διαιτητής: Ευστράτιος Σουλίδης(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Φώτιος Εμμανουήλ(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Πράχαλης(Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κωστής(Λάρισας)

Ρήγας Φεραίος-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης(Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Μάνος(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Σταΐκος(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαράλαμπος Κωστούδης(Μακεδονίας)

Αστέρας Ιτέας-Αχιλλέας Φαρσάλων Δημοτικό Στάδιο Ιτέας
Διαιτητής: Χαράλαμπος Αθανασίου(Άρτας)
1ος Βοηθός: Θωμάς Βαλλιάνος(Άρτας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Μάνος(Άρτας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Καλιακούδας(Φθιώτιδας)

ΝΠΣ Βόλος-Αλμυρός Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης
Διαιτητής: Δημήτριος Θεοχάρης(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Παπαδημητρίου(Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Σακκάς(Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)

Διγενής Νεοχωρίου-Θήβα Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας(Πιερίας)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Βρούζος(Πιερίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Σαλτσίδης(Πιερίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)

ΑΠΟΚ Βελούχι-Νίκη Βόλου Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Νικόλαος Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Λιτοσελίτης(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Σεραφείμ Γάκος(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Κωνσταντίνου(Αιτωλαοκαρνανίας)