Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Κώστας Τσιμόπουλος: «Μπορεί να πάρει βαθμούς η ομάδα, ανέβασε τη ψυχολογία μας το κύπελλο»

Ένα από τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα του Βελουχίου ήταν ο Θεσσαλονικιός Κώστας Τσιμόπουλος. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο Evrytania Sport με κύριο άξονα την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα.
Προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ενώ δεν έχει επηρεαστεί από τα αρνητικά αποτελέσματα, θεωρώντας πως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, ώστε ο ΑΠΟΚ να «ξεκολλήσει» από τους έξι βαθμούς στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η κατάκτηση του κυπέλλου Ευρυτανίας λειτούργησε ευεργετικά και για τους ποδοσφαιριστές και για τον σύλλογο. Στοχεύει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ θέτει ως στόχο τη νίκη για την Κυριακάτικη συνάντηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Ο Κώστας Τσιμόπουλος είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου το 1992. Αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Κυπαρισσίας(Α΄ ΕΠΣ Μεσσηνίας). Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, στην Ένωση Ερμιονίδας, στον Διγενή Λακκώματος, στον Παύλο Μελά, στη Θύελλα Περιστερώνα και στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Με το Βελούχι έχει παίξει ως βασικός σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και δυο κυπέλλου, το οποίο το κατέκτησε. Μετρά δυο ασίστ με τη φανέλα του Βελουχίου, τροφοδοτώντας τον Γιάννη Κακκάβα(Στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Ιτέας και στο εντός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Κώστα έχεις συμπληρώσει περισσότερο από ένα μήνα στον ΑΠΟΚ. Σχολίασε μας την μέχρι παρουσία σου.
Κώστας Τσιμόπουλος: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.»

Evrytania Sport: Τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν λειτουργήσει ανασταλτικά σε εσένα προσωπικά; Μπορεί η ομάδα να πάρει βαθμούς;
Κώστας Τσιμόπουλος: «Όχι, προσωπικά δεν έχουν λειτουργήσει ανασταλτικά τα αρνητικά αποτελέσματα, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα μπορεί να πάρει βαθμούς η ομάδα, γιατί προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για κάτι θετικό.»

Evrytania Sport: Πως λειτούργησε η κατάκτηση του κυπέλλου στη ψυχολογία της ομάδας;
Κώστας Τσιμόπουλος: «Εννοείται πως ανέβηκε η ψυχολογία μας. Η νίκη που καταφέραμε ήταν σημαντική για εμάς, για την προσπάθεια που κάναμε και έπειτα και για την ομάδα, που διακρίθηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου της περιοχής.»

Evrytania Sport: Είσαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες στο Βελούχι; Ποια τα επόμενα ποδοσφαιρικά σου πλάνα;
Κώστας Τσιμόπουλος: «Η αρχή μου σε όποια ομάδα παίζω είναι να παίρνω μόνο τα θετικά. Τα επόμενα ποδοσφαιρικά μου πλάνα πάντα με τη βοήθεια του Θεού είναι να παίξω σε όσο υψηλότερη κατηγορία γίνεται.»

Evrytania Sport: Τι προσδοκίες υπάρχουν από το επερχόμενο ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων:
Κώστας Τσιμόπουλος: «Στόχος μας πάντα είναι η νίκη.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος