Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣΕ-Στις 15 Απριλίου αρχίζει το Β΄ τοπικό


Συνεδρίασε την Τετάρτη 28-2-2018 και ώρα 17:00 το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ε. Παρόντες ήταν οι Παπαντζίμας Γεώργιος, Κατσίκης Βασίλειος, π. Φεγγούλης Ευάγγελος, Λιάγκας Γεώργιος, Παπαδημητρίου Παναγιώτης, Δροσίνης Νικόλαος και Θεοδωρογιάννης Θωμάς.

Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν τα εξής:
1)Η διεξαγωγή του τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της ΕΠΣΕ: Ορίστηκαν δυο άτομα, τα οποία το Δ.Σ. έκρινε ικανά να αναλάβουν  την οργάνωση του και είναι οι: Κουρλός Δημήτριος και Κολλημένος Δημήτριος, που θα έρχονται σε κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ να ενημερώνουν για το σχετικό θέμα.
2) Έγινε δεκτή η αίτηση του Β΄ Αντιπροέδρου π. Ευάγγελου Φεγγούλη, ώστε να του δοθούν οι συνθέσεις των Δ.Σ. των Σωματείων. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος πρότεινε σε κάθε Γ.Σ. της Ε.Π.Σ. τα σωματεία να φέρουν τη σύνθεση των Δ.Σ. εγγράφως.
3) Η απάντηση στο αίτημα της Μυρίκης για το γεγονός ότι η κλήρωση έγινε με 3 ομάδες και όχι με 4, αλλά και γιατί δεν καλέστηκαν οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι ότι η επιτροπή πρωταθλήματος λειτούργησε βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος.
4) Αποφασίστηκε οι δηλώσεις συμμετοχής Β΄ Τοπικής κατηγορίας περιόδου 2017-2018 να κατατεθούν έως και της 30-3-2018 ημέρα Παρασκευή και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει την Κυριακή του Θωμά 15-4-2018.




Πηγή: http://eps-evrytanias.blogspot.gr/