Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Διασυλλογικά μετάλλια για τον Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας


Ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας είχε πολύ καλή παρουσία στο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στη Χαλκίδα(23-25 Φεβρουαρίου) και συγκεκριμένα στο κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης». Κατέκτησε μάλιστα τέσσερα  μετάλλια.
Την πρώτη ημέρα παρουσία του Ευρυτανικού συλλόγου η Λαμπριάννα Βίγλη στα -59 κιλά έγχρωμων ζωνών κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Στα -46 κιλά μαύρων ζωνών η Σεμέλη Ζαρμακούπη κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στα -59 κιλά έγχρωμων ζωνών ο Οδυσσέας Γραμματίκας το χάλκινο. Δεν κατάφερε να προκριθεί η Ειρήνη Σταΐκούρα.
Τη δεύτερη ημέρα η Μαρία Κονιαβίτη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα -41 κιλά των έγχρωμων ζωνών. Στα -33 κιλά έγχρωμων ζωνών η Ανδρονίκη Μπαρμπούτη αναδείχτηκε 5η, ενώ δεν κατάφερε να προκριθεί ο Ηλίας Τρίκκας. Τα παιδιά καθοδήγησε ο δάσκαλος Νίκος Ζαρμακούπης.
Στη διοργάνωση, η οποία ήταν η πρώτη «μεγάλη» για το 2018 συμμετείχαν συνολικά 1405 αθλητές-τριες από 148 συλλόγους και περιελάμβανε τις κατηγορίες ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων.






*Φωτογραφίες του κ. Ζαρμακούπη