Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Αναχωρεί ο Γιάννης Αντωνίου για Νότια Κορέα


Με τις ευχές όλων μας να τον συνοδεύουν ο Γιάννης Αντωνίου αναχωρεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου με την Εθνική Ομάδα για τη Νότια Κορέα και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες(9-25 Φεβρουαρίου) στο Pyeongchang . 
O Αντωνίου θα αγωνιστεί και στο απλό και στο γιγαντιαίο σλάλομ. Την Ελληνική αποστολή αποτελούν οι: Απόστολος Αγγέλης, Μαρία Ντάνου(Δρόμοι Αντοχής), Γιάννης Αντωνίου, Σοφία Ράλλη(Αλπικό Σκι). Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου αποτελεί το νεαρότερο μέλος της αποστολής.
«Οι αθλητές μας κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες ώστε να πετύχουν τα όρια συμμετοχής τους. Μάλιστα, άλλοι δύο έχασαν την τελευταία στιγμή την ευκαιρία παρουσίας τους στην PyeongChang. Η πενιχρή οικονομική βοήθεια της πολιτείας σε θέματα Ολυμπιακής προετοιμασίας δε βοήθησε καθόλου, όπως ήταν φυσικό. Αρκεστήκαμε στη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Στόχος μας είναι οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις» δήλωσε ο Αρχηγός Αποστολής της ελληνικής ομάδας Βασίλης Κατσώρας. Στην αποστολή μετέχουν οι προπονητές Στέργιος Πάππος(Προπονητής του Γιάννη Αντωνίου) και Τιμολέων Τσουρέκας.

Το πρόγραμμα του Γιάννη Αντωνίου έχει ως εξής:

Πέμπτη 15/2 γιγαντιαία τεχνική κατάβαση
Πέμπτη 22/2 τεχνική κατάβαση

Το βιογραφικό του Γιάννη Αντωνίου:
Ημερομηνία γέννησης: 27/01/1995
Πόλη γέννησης: Λαμία
Άθλημα: Αλπικό Σκι
Αθλητικός Σύλλογος: ΕΟΣ Καρπενησίου
Ύψος: 1.85μ. Βάρος: 87κ.

Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ.