Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Κύρος Παπαβασιλείου: «Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκα και δεν έχασε η ομάδα μου»


Ο Κύρος Παπαβασιλείου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Αμβρυσσέα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο ματς (0-0) με τη Νίκη Βόλου. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπήκε στο 82’ στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του Ντέντσεφ και κράτησε ανέπαφη την εστία του,πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κύρος Παπαβασιλείου:
«Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου και να ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία. Σήμερα παίξαμε σ’ έναν μεγάλο αγωνιστικό χώρο που μας δυσκόλεψε καθώς δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να προπονηθούμε σε αντίστοιχο γήπεδο, λόγω της βροχόπτωσης. Ήρθαμε με πολλές απουσίες παικτών λόγω τιμωριών και νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά, όπως είπε και ο προπονητής μας. Παίξαμε με ψυχή και μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες. Μετά το 70’ και λόγω της κόκκινης κάρτας στον συμπαίκτη μου, καθίσαμε πιο πίσω, περιμέναμε τον αντίπαλο και λογικό ήταν να μας κάνει κάποιες φάσεις. Ήμασταν και λίγο πιο τυχεροί και στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό που είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, όμως θέλουμε και μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.  Η διοίκηση είναι κοντά μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Για τις επεμβάσεις του παρά το γεγονός ότι μπήκε «κρύος» στον αγώνα
«Χρειάστηκε να μπω στο παιχνίδι, ήμουν και λίγο τυχερός καθώς στην πρώτη φάση θα μπορούσε να είμαι και ο μοιραίος του αγώνα. Ο Ντέντσεφ είναι ένας άψογος τερματοφύλακας και συνθέτουμε ένα πολύ καλό δίδυμο τερματοφυλάκων στον Αμβρυσσέα. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκα και δεν έχασε η ομάδα μου».

Πηγή: goalpost.gr