Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση στον Άρη Παπαδάκη σε αγώνα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ


Ο Άρης Παπαδάκης εκτελεί χρέη παίκτη και προπονητή στον Άρη Αμφίκλειας και μιλώντας για το αγώνα με τον Μάκαρο(83-70 υπέρ της ομάδας της Άμφισσας), εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, αναφέρθηκε και στα επεισόδια με την αποβολή του και την εκκένωση της εξέδρας.
Ο Παπαδάκης, κάνει λόγο για επίθεση που δέχθηκε από φιλάθλους τη στιγμή της αποβολής του αλλά και εντός των αποδυτηρίων, ενώ ζητάει συγνώμη από τον υγιή όπως λέει κόσμο της Άμφισσας, για το σκληρό φάουλ που έκανε πάνω στον Λούπουλ. Μέχρι την αποβολή του ο έμπειρος αθλητής είχε σκοράρει 10 πόντους με 2 3ποντα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ξεκινήσαμε σχετικά νωθρά, γρήγορα όμως πήραμε τα ηνία του αγώνα και στο β δεκάλεπτο επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Στις αρχές του α’ δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Νικόλοβ κ σε συνδυασμό με τα αυστηρά φάουλ που δόθηκαν στους Τσεκούρα και Χατζή έκαναν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο για την συνέχεια. Γνωρίζαμε ότι στο β’ ημίχρονο για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι θα έπρεπε να ήμασταν ακόμα πιο συγκεντρωμένοι κάτι που έγινε πράξη καθώς καταφέραμε να περάσουμε μπροστά μέχρι και 6 πόντους 53-59.Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η πίεση του αντιπάλου σε συνδυασμό θεωρώ με την ανοχή των διαιτητών (στο σκληρό παιχνίδι στο κατέβασμα της μπάλας), έδωσαν στον Μάκαρο την δυνατότητα να προηγηθεί περίπου 3,5 λεπτά πριν από την λήξη με σκορ 73-67. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι οι ύβρεις από συγκεκριμένο παίκτη της αντιπάλου προς το πρόσωπο μου, καθώς και οι συνεχείς ύβρεις των φιλάθλων που ήταν στα όρια της γραμμής του out, σε συνδυασμό με συνεχείς προκλήσεις με αντιαθλητικά χτυπήματα εκτός φάσεως σε συμπαίκτες μου από παίκτη της Αμφισσας, με τους σφυγμούς στο κόκκινο κ σε συνδυασμό με όσα προανέφερα, έκανα ένα σκληρό φάουλ (όχι πισώπλατο και εκτός φάσεως) στον Λούπουλ αλλά αυτό ήταν ‘προϊόν’ αντίδρασης, και θα πρέπει να μάθουν οτι θα πρέπει να μας σέβονται και ότι η δράση φέρνει την αντίδραση. Από κει και μετά, δεχόμενος το αντιαθλητικό φάουλ και έχοντας και μια τεχνική ποινή, στην προσπάθεια μου να πάω στα αποδυτήρια δεχόμουν μαζικά ύβρεις από την κερκίδα, ενώ μέρος αυτής κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου και με την παρέμβαση των ανθρώπων του Μάκαρου γλιτώσαμε τα χειρότερα. Κάπου εκεί έληξε το παιχνίδι για την ομάδα μου και ήταν λογικό να μην υπάρχει και όρεξη για μπάσκετ μετά από περίπου 15 λεπτά διακοπής. Μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια που ήταν γεμάτα με κόσμο, δέχθηκα φραστικές επιθέσεις και εγώ και οι συμπαίκτες μου με φράσεις πεζοδρομίου, ενώ προσπάθησε να με απωθήσει ο πρόεδρος της Άμφισσας κ Πρασσάς και να με χτυπήσει ο παίκτης της Άμφισσας Λούπουλ. Παρ’ όλα αυτά, εγώ θέλω να ζητήσω συγνώμη (για το σκληρό faoul) από τον υγιή κόσμο της Άμφισσας, από παιδιά της ομάδας της Άμφισσας που κοσμούν με την παρουσία τους το μπασκετ της Άμφισσας όπως ο Σάκης Οικονόμου, ο Αγαπητός Γίδας, ο Δημήτρης Ψιμούλης, και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Ακολουθούν 3 παιχνίδια για την ομάδα μου που σίγουρα θα κρίνουν το μέλλον μας στην κατηγορία και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κ δυνατοί για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

Πηγή: eviabasket.gr