Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Δυο παίχτες εκτός Ευρυτανίας στον κυπελλούχο Αίολο














Στην προσπάθεια που κάνει για το «νταμπλ» ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα απέκτησε ακόμη δυο ποδοσφαιριστές. Ο εν εξ αυτών είναι Ευρυτάνας και πρόκειται για τον Μάκη Κωστή, γεννηθέντα το 1982.
Ο Κωστής άνηκε στον ΠΑΣ Γαλάτσι, με τον οποίο κατέγραψε τρεις συμμετοχές στην Β΄ ΕΠΣ Αθήνας την περίοδο 2016-2017. Διαθέτει εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα έχει 60 συμμετοχές και 2 γκολ στη Γ΄ Εθνική. Στην Ευρυτανία φόρεσε τις φανέλες του ΑΠΟΚ, της Μυρίκης και του Αγίου Προκοπίου. Έχει επίσης περάσει από τη Σκόντα Ξάνθη, το Λεωνίδιο, τον Αθηναϊκό, τον Ηλυσιακό, τον Ανδρούτσο Γραβιάς, τον Σαρωνικό Αίγινας, τα Χανιά, τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου, την Τερψιθέα, την Α.Ε. Ηράκλειο, τον Πανθησειακό και τη Δόξα Μουρικίου.
Το δεύτερο απόκτημα είναι ο Αλβανικής καταγωγής  πλάγιος μεσοεπιθετικός Γιάννης Δήμας(Jannis Dhimas), που είναι γεννημένος στις 4/6/1994. Αγωνιζόταν στην Α΄ ΕΠΣ Κορινθίας με τον Μ.Α.Ο. Καμαρίου «Ο Πανκαμαριακός». Έχει υπάρξει μέλος των μικρών της ΑΕΚ, του Θρασύβουλου, του Εθνικού Πειραιά, της Α.Ε. Ζεφυρίου και του Ηρακλή Αγίου Δέκα. Διακρίνεται για την ταχύτητα και την καλή επαφή του με την μπάλα.