Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αποφάσισε η ΕΠΣ Ευρυτανίας


Συνεδρίασε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας με κύριο θέμα τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών.
Παρόντες ήταν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Νίκος Δροσίνης, Βασίλης Κατσίκης, Γιώργος Λιάγκας, Πάνος Παπαδημητρίου και απόντες οι: Θωμάς Θεοδωρογιάννης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Σωτήρης Διώτης και Βασίλης Μπούρας.
Αρχικά αποφασίστηκε ο ορισμός του επαναληπτικού ημιτελικού αγώνα κυπέλλου ΑΠΟΚ Βελούχι-Ποταμιά για την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Εν συνεχεία εγκρίθηκε το πρακτικό των εξόδων των μικτών ομάδων για τη σαιζόν που μας πέρασε. Ο ΑΠΟΚ ήταν ο τυχερός μετά από κλήρωση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αφού το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Χριστού. Το δώρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα είναι η δωρεάν κάλυψη των εξόδων διαιτησίας  στο ματς κυπέλλου με την Ποταμιά.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας προέβη στην απόφαση να διοργανώσει ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών το ερχόμενο καλοκαίρι με την επωνυμία Evrytania Cup, έχοντας κάνει και το σχετικό αίτημα στο Δήμο Καρπενησίου για την παραχώρηση των γηπέδων. Για τη διεξαγωγή του αποφασίστηκε να «τρέξουν» δυο άτομα του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Στόχος είναι να γίνει θεσμός και εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό θα ενισχυθούν σημαντικά το ταμείο της Ένωσης και τα σωματεία-μέλη της.
Αποφασίστηκε τέλος να μην δίνεται δελτίο από εδώ και στο εξής, εφόσον δεν καταβάλουν το αντίστοιχο παράβολο των 15 ευρώ τα σωματεία.