Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Με αρκετές απουσίες στο Προάστιο οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας


Με προβλήματα καρτών και τραυματισμών ταξιδεύουν στο Προάστιο την Κυριακή οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας του ΑΠΟΚ,  για να αντιμετωπίσουν τα τοπικά Σέλλανα.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (25/2) στο Δημοτικό στάδιο Προαστίου και είναι στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη κατέκτησε μεσοβδόμαδα το τρόπαιο του κυπελλούχου Ευρυτανίας, κερδίζοντας με 2-0 τον Αίολο και πλέον στρέφεται στην ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Στο ματς της Κυριακής με τα Σέλλανα θα απουσιάσουν οι 3 τιμωρημένοι Άλεξ Μπακαλίδης, Παναγιώτης Κόλλιας και Βαγγέλης Αθανασόπουλος, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από τον τελικό ο Δημήτρης Κατσαδούρος, με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη. Αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι: Δημήτρης Σιάτρας και Γιώργος Χαλλής. Τα Σέλλανα του Γιάννη Μπουρνάκα είχαν επικρατήσει με 1-2 στο ματς το πρώτου γύρου στο Καρπενήσι και «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς.
Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Στέφανος-Βάϊος Καλλαντζής από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας με βοηθούς τους  Αλέξανδρο Αναστασίου και Δημήτριο  Σακκά από την ίδια ένωση

Προβλήματα τιμωριών-τραυματισμών
Θα απουσιάσουν στο ματς της Καρδίτσας για το Βελούχι οι τιμωρημένοι: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Άλεξ Μπακαλίδης και Παναγιώτης Κόλλιας, που συμπλήρωσαν κάρτες στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο και θα επιστρέψουν απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στον τελικό ο πολύτιμος μεσοαμυντικός Δημήτρης Κατσαδούρος και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη
Αντίθετα την ποινή τους εξέτισαν οι: Δημήτρης Σιάτρας και Γιώργος Χάλλης. Ο πρώτος δεν έπαιξε στον τελικό, καθώς ήταν τραυματίας και επιστρέφει στο ματς της Κυριακής. Στα ευχάριστα η θετική επάνοδος του Λευτέρη Γιαουπλάρι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ επανήλθε και ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Φλωράκης. Από τον τελικό κυπέλλου απουσίαζαν οι φοιτητές Χρήστος Μπόγδανος και Νίκος Σκοπέτος, που βρίσκονται στην Αθήνα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(23/2) από τον προπονητή Γιάννη Φλωράκη και τον γυμναστή Χρήστο Λιάνγκο.
Διαθέσιμοι φαίνεται ότι είναι οι εξής 14 ποδοσφαιριστές: Ρεσίτης, Παχής, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Τσιμόπουλος, Μπαρμπόσα, Χαλλής, Κακκάβας, Γεωργίου, Σερπάνος, Σιάτρας(Πιθανή ενδεκάδα), Φλωράκης, Σακελλαρίου και Χρυσικός.

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΚ


Ο ΑΠΟΚ κατέκτησε το 19ο κύπελλο Ευρυτανίας, επικρατώντας με 2-0 στον πρόσφατο τελικό του Αιόλου, έχοντας σκόρερ τον Γιάννη Κακκάβα και τον Άλεξ Μπακαλίδη. Στις 11 Απριλίου ξεκινούν οι υποχρεώσεις του στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος με νοκ-άουτ παιχνίδι.

Στο «σπίτι» τους
Οι Καρδιτσιώτες Αλέξανδρος Γεωργίου και Άκης Σακελλαρίου θα αγωνιστούν στον νομό καταγωγής του.

Μαθηματικός υποβιβασμός
Η 12η συνεχόμενη ήττα του Βελουχίου από τον Ρήγα Φεραίου οδηγεί και μαθηματικά το Βελούχι στο τοπικό Ευρυτανίας.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου


ΑΠΟΚ Βελούχι-Σέλλανα 1-2  8η αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής 12-11-2017
Σκόρερ: 4΄ Μπακαλίδης-53΄ Βουκομάνοβιτς, 68΄ Τζάνης

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Χαλλής, Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι, Κατσαδούρος, Λάππας Ι., Λάππας Ν.(55΄ Μπόγδανος), Μπακαλίδης, Κακκάβας(68΄ Δικαιόπουλος), Γενιτσαρόπουλος

Σέλλανα (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζάνης, Αρχοντής, Κούρκουλας(92΄ Δανιήλ), Θεοδωρόπουλος, Μπλατσέρη(46΄ Μαρούδας), Χάδιαρης, Βουκομάνοβιτς(90΄ Γιαγιάκος), Κοντός, Μάττας

Διαιτητής: Βασίλης Παναγιωτόπουλος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Τα Σέλλανα


Καθοριστικό παιχνίδι δίνει ο Α.Ο. Σελλάνων, ο οποίος βρίσκεται στο -6 από τη γραμμή της σωτηρίας. Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα έχει 22 βαθμούς(5 νίκες-7 ήττες-6 ισοπαλίες και τέρματα 20-20). Η τελευταία τους νίκη χρονολογείται τον περασμένο Δεκέμβριο και στο 4-2 της 12ης αγωνιστικής επί του Οπούντιου Μαρτίνου.
Οι Καρδιτσιώτες αναδείχτηκε ισόπαλοι 1-1 στον Αλμυρό με την τοπική ομάδα. Προηγήθηκαν με  τον Γιώργο Κοντό, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και δέχτηκαν την ισοφάριση στο τέλος από τον Παναγιώτη Κοντοβά.
Αγωνίστηκαν οι: Λέμπας, Μετούσι, Διπλάρης(90΄ Παπαδημητρίου), Κούρκουλας, Αρχοντής, Κοντός, Μάττας, Υφαντής(91΄ Γιαγιάκος), Παπαδημητρόπουλος(54΄ Χάδιαρης), Μπαλαμπάνος(82΄ Ξανθόπουλος), Βουκομάνοβιτς. Στο πρωτάθλημα τα 20 τέρματα έχουν σημειώσει οι: Βουκομάνοβιτς(4), Τζάνης, Υφαντής, Κοντός(3), Μαρούδας(2), Παπαδημητρόπουλος, Αρχοντής, Μετούσι, Μάττας(1), ενώ ένα γκολ έχει επιτευχθεί με αυτογκόλ.
Τον Γενάρη εντάχτηκαν στον Α.Ο.Σ. οι: Γιάννης  Μπαλαμπάνος και Μιχάλης Διπλάρης. Παράλληλα η ομάδα του Προαστίου έχει προκριθεί στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Καρδίτσας, όπου θα παίξει με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Τιμωρημένοι και στα Σέλλανα
Την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο αμυντικός μέσος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ενώ επιστρέφει ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κουτσόπουλος. Τιμωρημένος είναι και ο αμυντικός Αλέξανδρος Αρχοντής. Δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Αλμυρό ο Βασίλης Τζάνης λόγω ίωσης.

Βολιώτικο ντέρμπι
Ξεχωρίζει από το αγωνιστικό μενού το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής είναι τα εξής: Ρήγας Φεραίος-Διγενής Νεοχωρίου(Με Ευρυτανική διαιτητική 3αδα), Οπούντιος Μαρτίνου-Αστέρας Ιτέας, Αμβρυσσέας Διστόμου-ΝΠΣ Βόλου και Αχιλλέας Φαρσάλων-Αλμυρός. Ρεπό έχει η Θήβα

Στον τελικό Αστέρας-ΝΠΣ Βόλος-Διγενής


Με 0-4 επιβλήθηκε ο Αστέρας Ιτέας του Απόλλωνα Ευπαλίου στον επαναληπτικό ημιτελικό και πέρασε στον τελικό, όπου θα παίξει με τον Φωκικό. Δυο γκολ για τον Πανάκη και ένα για τους: Αλεξίου και Γεωργουσόπουλο.
Ο ΝΠΣ Βόλος συνέτριψε με 7-0 τον Ρήγα Φεραίο και πέρασε και αυτόν στον τελικό. Θα αντιμετωπίσει τον νικητή Νίκη Βόλου-Θησέας Αγριάς. Σκόραραν δυο φορές οι: Κολλάς και Μηλιώτης και από μια οι: Καμπαγιέρο, Ζέρης και Δημόπουλος. Νίκη Βόλου και Θησέας Αγριάς συνθέτουν τον δεύτερο ημιτελικό.
Ο Διγενής Νεοχωρίου προκρίθηκε στον τελικό ΕΠΣ Τρικάλων, κερδίζοντας με 3-0 τη Φήκη(Κολοβός, Σκόνδρας και αυτογκόλ). Αντίπαλος του ο Βράχος Καστρακίου.
Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Βοιωτίας η Θήβα αντιμετωπίζει τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου.

Παρελθόν ο Θέος


Λύθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γιώργο Θέο μετά την αποβολή του στον αγώνα με τη Θήβα.  Θέος και Σάββας τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο πρώτος παίχτης που συμπληρώνει 10 κάρτες είναι ο Ηλίας Μεταλλινός του Διστόμου.

Οι τιμωρημένοι της 21ης αγωνιστικής
Μάριος Αλεξανδρής, Κώστας Φλίγκος(Αλμυρός), Πέταρ Ντέντσεβ, Παύλος Βαγγελή, Ηλίας Μεταλλινός(Αμβρυσσέας Διστόμου),Μανώλης Αμπαδιωτάκης, Νίκος Σκόνδρας(Διγενής Νεοχωρίου), Γιώργος Θέος, Σάκης Σάββας(Ολυμπιακός Βόλου), Άλεξ Μπακαλίδης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Κόλλιας(ΑΠΟΚ Βελούχι), Θανάσης Μπόρας(Ρήγας Φεραίος), Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος Αρχοντής,(Σέλλανα)

Ποινή σε ΑΠΟΚ & Δίστομο
Σε εφαρμογή του πειθαρχικού κώδικα Βελούχι και Δίστομο τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 300 ευρώ.

To αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίας

Γ΄ Εθνικής(4ος Όμιλος)

21η αγωνιστική 25-2-2018 15:00

Οπούντιος Μαρτίνου-Αστέρας Ιτέας Δημοτικό Στάδιο Μαρτίνου
Διαιτητής: Νικόλαος Φωτόπουλος(Αθηνών)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Βαξαβανέλης(Αθηνών)
2ος Βοηθός: Αλέξανδρος Σπάρταλης(Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ελευθέριος Φάνος(Εύβοιας)

Αμβρυσσέας Διστόμου-ΝΠΣ Βόλος Δημοτικό Στάδιο Διστόμου
Διαιτητής: Γεώργιος Λάμπρου(Εύβοιας)
1ος Βοηθός: Μαρία Δέτση(Αθηνών)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Κορτέσης(Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

Ρήγας Φεραίος-Διγενής Νεοχωρίου Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Διώτης(Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Κουρλός(Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Σπυρίδων Μπύρος(Ευρυτανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αντώνιος Ζήλος(Λάρισας)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής: Νικόλαος Τεβεκέλης(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Θεόδωρος Αΐναλής(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Αναστάσιος Φράγιος(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαμίχος(Φθιώτιδας)

Σέλλανα-ΑΠΟΚ Βελούχι Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Στέφανος-Βάϊος Καλαντζής(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Αλέξανδρος Αναστασίου(Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Σακκάς(Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Στάθης(Τρικάλων)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Αλμυρός Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων
Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης(Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Λεωνίδας(Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Μιχαήλ Μανασής(Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Αγγελακόπουλος(Καρδίτσας)