Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Τα ποσά ενοικίασης των αθλητικών χώρων του Δήμου Καρπενησίου


Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου εγκρίθηκαν οι τιμές ενοικίασης των γηπέδου του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, του Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου και του κολυμβητηρίου Καρπενησίου. 
Για το προπονητικό κέντρο το κόστος για δυο προπονήσεις διάρκειας δυο ωρών ανέρχεται στα 200 ευρώ για ομάδες της Super League, για 150 ευρώ για ομάδες της Football League, 100 ευρώ για τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών. Στα 80 ευρώ ανέρχεται το κόστος για τους κλειστούς χώρους του αθλητικού κέντρου, αλλά και για το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καρπενησίου. Για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου καθορίστηκε επίσης η τιμή των 80 ευρώ. 
Όσον αφορά το κολυμβητήριο Καρπενησίου για ομάδες υδατοσφαίρισης η τιμή ορίστηκε στα 180 ευρώ. Σε περίοδο που είναι κλειστό το κολυμβητήριο το κόστος ανεβαίνει στα 500 ευρώ την ημέρα για την κάλυψη της θέρμανσης. Επιπλέον μια μέση προπόνηση κολύμβησης διάρκειας δυο ωρών για κάθε διαδρομή κοστίζει 15 ευρώ ημερησίως.
Για χρήση Εθνικών Ομάδων και αθλητών Εθνικών Ομάδων, από ομοσπονδίες και Περιφερειακές Ενώσεις για διοργάνωση περιφερειακών Εθνικών και διεθνών αγώνων η χρήση θα είναι δωρεάν. Για αθλητικούς συλλόγους που δεν λαμβάνουν μέρος σε πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα υπάρχει μείωση 50%, αλλά και για τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους που κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων εκτός αγωνιστικής περιόδου.
Τέλος με βάσει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι αθλητικοί χώροι παραχωρούνται δωρεάν στον ΑΠΟΚ, στον Αίολο, στην Μυρίκη, στην Ποταμιά και στον ΠΑΟΚ(Ποδόσφαιρο), στον Άτλαντα και στην Π.Α.Κ.(Μπάσκετ), στον Κ.Ο.Κ. και στον Εύρυτο(Κολύμβηση). 

Πηγή: evrytanika.gr