Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Το 4ο Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων μπάσκετ είναι γεγονός


Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 4ουΠρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων, το οποίο έχει γίνει θεσμός. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Το δελτίο τύπου της Π.Α.Κ. έχει ως εξής:
«Το Τέταρτο Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων Ευρυτανίας είναι γεγονός!Πιστοί στο πλάνο για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας,οι άνθρωποι του Συλλόγου μας με αρωγούς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας ξεκινάνε και φέτος μαζί με όλους τους μαθητές-αθλητές που θα συμμετάσχουν, το ταξίδι τους στην διοργάνωση-θεσμό που έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών φίλων του αθλήματος τα τελευταία χρόνια.
Οι εκπλήξεις και φέτος θα είναι πολλές για τους συμμετέχοντες και όχι μόνο καθώς οι άνθρωποι της Ακαδημίας ήδη έχουν στα σκαριά διάφορα events που θα πλαισιώσουν το όλο project, καθώς μετά την περσινή τελική φάση ο πήχης  έχει ανέβει πολύ ψηλά.
Την προσεχή εβδομάδα θα μοιραστεί το απαραίτητο έντυπο υλικό σε όλους τους ενδιαφερόμενους με τις οδηγίες για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα. Να τονιστεί ότι η προθεσμία που θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τις συμμετοχές τους, θα είναι από τις 5 έως τις 15 Φεβρουαρίου.»