Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Εντός έδρας ματς για το Βελούχι μετά από 1.5 μήνα

Μετά από συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Βελουχίου θα υποδεχτεί την Κυριακή στο Καρπενήσι τον Διγενή Νεοχωρίου.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (4/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη μετά από σειρά συνεχόμενων αγώνων μακριά από το Καρπενήσι επιστρέφει στην έδρα του και θα αγωνιστεί μια ομάδα που βρίσκεται και αυτή στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και μακριά από την ζώνη της παραμονής. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας  απέκτησαν τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο Μπαρμπόσα,  ενώ υπήρξαν  3 αποχωρήσεις (Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Χρήστος Λέρης, Βασίλης Ντουφεκιάς) για την Ποταμιά. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Άλεξ Μπακαλίδη, ενώ για ένα ακόμη ματς θα απουσιάσει ο Λευτέρης Γιαουπλάρι. Ο Διγενής του Αχιλλέα Σαρακατσάνου βρίσκεται στην 11η θέση και είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 1-0, σημειώνοντας τότε την πρώτη του νίκη.
Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Κουφογιάννης από την Φωκίδα με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη και Νικογιάννη Τσίπουρα από την ίδια ένωση.

Κρίνεται του Μπακαλίδη
Η συμμετοχή του Άλεξ Μπακαλίδη είναι αμφίβολη και αναμενόταν να κριθεί κατά την τελευταία προπόνηση. Ο «Μπάκα» τραυματίστηκε στον Αλμυρό και δεν αγωνίστηκε ενάντια στον Οπούντιο Μαρτίνου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής(2/2) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου από τον προπονητή Γιάννη Φλωράκη και τον συνεργάτη του Χρήστο Λιάνγκο.

Επιστρέφει στο Καρπενήσι
Ύστερα από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια το Βελούχι επιστρέφει στην έδρα του. Είχε να αγωνιστεί στο Καρπενήσι από τις 17 Δεκεμβρίου και το ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Απομένουν 5 εντός και 4 εκτός έδρας ματς.

Αρκετοί στο όριο
Κανένας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ δεν είναι τιμωρημένος. Στο όριο των 4 καρτών βρίσκονται όμως  οι: Δημήτρης Σιάτρας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Άλεξ Μπακαλίδης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος και προστέθηκαν πλέον και τα ονόματα των: Γιώργου Χαλλή και Παναγιώτη Κόλλια.
Αρνητικό σερί
Ο ΑΠΟΚ «τρέχει» ένα σερί εννέα συνεχόμενων ηττών και θέλει να το σταματήσει απέναντι στο Νεοχώρι, τα οποίο δεν έχει βαθμό εκτός έδρας.

Τρεις αποχωρήσεις
Τις προηγούμενες ημέρες οι Καρπενησιώτες παραχώρησαν στην Ποταμιά τους: Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο(10 συμμετοχές/1 γκολ), Χρήστο Λέρη(6  συμμετοχές) και Βασίλη Ντουφεκιά(2 συμμετοχές).

Πότε επιστρέφει ο Γιαουπλάρι
Στην συνάντηση της 20ης αγωνιστικής στις 17 Φεβρουαρίου με τον Ρήγα Φεραίο στο Καρπενήσι αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του ο τραυματίας Λευτέρης Γιαουπλάρι.

Ορίστηκε ο επαναληπτικός
Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου το Βελούχι θα αγωνιστεί στον ημιτελικό κυπέλλου με την Ποταμιά, όπου η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-2 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί και φέτος στον τελικό. Η τελευταία κατάκτηση κυπέλλου για τον πολυνίκη ΑΠΟΚ χρονολογείται το 2013.

Πήρε Βραζιλιάνο-«Χάλασε» του Πλιάσσα
Στο ρόστερ του Βελουχίου εντάχτηκε ο 30χρονος Βραζιλιάνος Ροντρίγκο Μπαρμπόσα από τον Λήλα Βασιλικού, το δελτίο του οποίου έχει εκδοθεί.  Απέναντι στο Μαρτίνο «ντεμπούταραν» στο αρχικό σχήμα οι: Αλέξανδρος Γεωργίου και Κώστας Τσιμόπουλος.
Αντίθετα δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 17χρονου Χάρη Πλιάσσα από τον Α.Ο. Καρδίτσας, ο οποίος προπονήθηκε την Πέμπτη 1/2 με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πάρε-δώσε του Ιανουαρίου
Ήρθαν οι: Παναγιώτης Χρυσικός(Ποταμιά), Άκης Σακελλαρίου(Πάμισσος Καλογριανών), Αλέξανδρος Γεωργίου(Δόξα Μητρόπολης), Κώστας Τσιμόπουλος(Α.Ο. Κυπαρισσίας), Ροντρίγκο Μπαρμπόσα(Λήλας Βασιλικού)
Έφυγαν οι:  Γιώργος Λαμπρόπουλος(Αστέρας Ιτέας), Γιάννης Λάππας, Νίκος Λάππας(Καλαπόδι), Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Χρήστος Λέρης, Βασίλης Ντουφεκιάς(Ποταμιά)
Συνεχίζουν οι:  Άγγελος Παχής, Γιάννης Κακκάβας, Άλεξ Μπακαλίδης, Δημήτρης Σιάτρας, Χάρης Ζαραβέλης, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Παναγιώτης Κόλλιας, Γιώργος Χαλλής, Δημήτρης Κατσαδούρος, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Ρεσίτης, Χρήστος Μπόγδανος, Γιώργος Σερπάνος, Νίκος Σκοπέτος, Δημήτρης Τσιλιμέκης, Γιάννης Φλωράκης.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου


Διγενής Νεοχωρίου-ΑΠΟΚ Βελούχι 1-0 5η αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής 22-10-2017 Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας «Μπάμπης Παπαχατζής»
Σκόρερ: 84΄ Σκόνδρας

Συνθέσεις Ομάδων

Διγενής Νεοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Ζαφείρης, Γκαγκαστάθης(34΄ λ.τρ. Μπασιάκας), Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Κατσαμάγκας(61΄ Νασιακόπουλος), Σκόνδρας, Κολοβός(86΄ Νικόλαρος), Τσικρικάς(61΄ Γιώτας), Αμπαδιωτάκης

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Χαλλής(24΄ λ.τρ. Κόλλιας), Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Λάππας Ι.(73΄ Λέρης), Βαρότσης(84΄ Τσιλιμέκης), Μπακαλίδης, Κακκάβας(69΄ Δικαιόπουλος), Γενιτσαρόπουλος

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (ΕΠΣ Κοζάνης)

Ο Διγενής Νεοχωρίου
Αρκετά κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται το Νεοχώρι, συγκεκριμένα είναι στο -11. Άρχισε τη σαιζόν με προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου, συνέχισε με τον Βαγγέλη Μπρισίμη και εδώ και 1,5 περίπου μήνα τον ρόλο του προπονητή-παίχτη έχει ο αμυντικός Αχιλλέας Σαρακατσάνος με βοηθό τον τερματοφύλακα Κώστα Ζαφείρη. Ο Διγενής έπεσε πρόσφατα στην 11η θέση, έχοντας 13 βαθμούς(3 νίκες-3 ισοπαλίες-8 ήττες και τέρματα 8-23) και διατηρεί λίγες πιθανότητες σωτηρίας. Πέντε γκολ έχει πετύχει ο Νίκος Σκόνδρας και από ένα οι: Βασίλης Μπασιάκας, Αντρέας Μεζίνι και Κώστας Τσικρικάς.
Εντός έδρας ο πρωταθλητής Τρικάλων είναι αρκετά δυνατός. Μακριά από την έδρα του δεν έχει αποσπάσει ούτε ισοπαλία. Στο τελευταίο εντός έδρας 1-1(Προηγήθηκε με τον Τσικρικά) με τον Αλμυρό αγωνίστηκαν οι: Ζαφείρης, Αετόπουλος, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Γκαγκαστάθης, Αμπαδιωτάκης, Σκόνδρας, Τσικρικάς, Κολοβός, Μεζίνι(25΄ λ.τρ Τζέλης), Μακρής(52΄ λ.τρ Ζήσης). Τραυματίες αποχώρησαν οι: Αριστοτέλης Μακρής και Αντρέας Μεζίνι
Εξέτισε την τιμωρία του ο Βασίλης Κατσαμάγκας, ενώ την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει και θα απουσιάσει ο Βασίλης Μπασιάκας. 


 
Τι περιλαμβάνει το μενού
Για την 18η αγωνιστική θα διεξαχθούν επίσης τα εξής παιχνίδια: Νίκη Βόλου-Οπούντιος Μαρτίνου, Θήβα-ΝΠΣ Βόλος, Αλμυρός-Αστέρας Ιτέας, Αχιλλέας Φαρσάλων-Αμβρυσσέας Διστόμου και Σέλλανα-Ολυμπιακός Βόλου. Ρεπό για τον Ρήγα Φεραίο.

Οι τιμωρημένοι
Το όνομα τους στο ποινολόγιο βλέπουν οι:  Γκέρντι Μπογντάνι, Ανδρέας Αρκουμάνης, Γιάννης Αντωνίου(Αστέρας Ιτέας), Κώστας Χατζής(Αχιλλέας Φαρσάλων),Αργύρης Πλατέλας, Τιάγκο Σίλβα, Γιώργος Μόνος, (Θήβα, εκτίει τη 3η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του), Βασίλης Μπασιάκας(Διγενής Νεοχωρίου), Γιάννης Βέργος(Νίκη Βόλου), Δήμος Κόκας(Ολυμπιακός Βόλου), Μάριος Τομόρι(Οπούντιος Μαρτίνου), Αλέξανδρος Αρχοντής(Σέλλανα). 7 κάρτες συμπλήρωσε ο Σπύρος Γκάγκας του Ρήγα Φεραίου.

Ένσταση Ρήγα Φεραίου
Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος, για αντικανονική συμμετοχή του Κλεβί Κόλα.
Η ομάδα του Βελεστίνου, ζητεί να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ της, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο Κόλα έχει καταθέσει στην ΕΠΟ ταυτότητα προπονητή, χωρίς να έχει δηλώσει εγκαίρως (10 μέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος όπως ορίζει ο ΚΑΠ), ότι επιθυμεί φέτος να αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής.

Οι τελευταίοι αγώνες κυπέλλου των ομάδων του 4ου Ομίλου:
ΕΠΣ Καρδίτσας
Σέλλανα-Λεοντάρι 1-0(Παπαδημητρίου)
Ξεκίνησαν  για τα Σέλλανα οι: Λέμπας, Μετούσι, Τζάνης, Μάττας, Γιαγιάκος, Διπλάρης, Μπαλαμπάνος, Χάδιαρης, Παπαδημητρόπουλος, Κοντός, Μπακρατσάς
ΕΠΣ Θεσσαλίας
Σαρακηνός Βόλου-Ρήγας Φεραίος 0-3 α.α.(Λόγω μη προσέλευσης ιατρού αγώνα)
Νίκη Βόλου-Ακρόπολη Σέσκλου 3-0(Αναστασίου 2, Ντινιωτάκης)
Έπαιξαν για τη Νίκη οι: Τζήμας, Ντινιωτάκης, Αναστασίου, Γενιτσαρίδης, Καρτσαμπάς Χρ. (46’ Λάιος), Κοντοές, Ματθαίου (74’ Παπαδήμας), Μέτσε, Ζιώγας, Κρστιτς (46’ Ιορδανίδης), Μπάιριτς (66’ Αλ. Καρτσαμπάς)

ΕΠΣ Λάρισας
Τύρναβος 2005-Αχιλλέας Φαρσάλων 2-5(Τζιόλας 2- Αραπίτσας, Νεμπεγλέρας, Καραμπούζης 2, Αναγνώστης)
Σύνθεση Αχιλλέα: Χάμος, Μάρκου, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Καραμπούζης, Τλούπας (65′ Κατσανάκης), Αραπίτσας (80′ Κομισόπουλος Α.), Καραγκούνης (86′ Δρόσος), Αναγνώστης.



Οι μεταγραφές
Διαβάστε όλες τις μεταγραφές στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://evrytaniasport.blogspot.gr/2018/02/4.html

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

Γ΄ Εθνική(4ος Όμιλος)

18η αγωνιστική 4-2-2018 15:00
Νίκη Βόλου-Οπούντιος Μαρτίνου Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής: Χρήστος Μανούρας(Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Τζάνης(Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Σταφυλλάς(Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Μπάρας(Μακεδονίας)

ΑΠΟΚ Βελούχι-Διγενής Νεοχωρίου Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Δημήτριος Κουφογιάννης(Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Χαράλαμπος Χλεμπογιάννης(Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Νικογιάννης Τσιπούρας(Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Γουργιώτης(Φθιώτιδας)

Θήβα-ΝΠΣ Βόλος Δημοτικό Στάδιο Θήβας
Διαιτητής: Δημήτριος Μανιώτης(Ανατολικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Θεόδωρος Γουρνιάς(Ανατολικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Στέφανος Κυριακόπουλος(Ανατολικής Αττικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρύσα Μαργαρίτη(Εύβοιας)

Αλμυρός-Αστέρας Ιτέας Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Θωμάς Μαυρίδης(Πέλλας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Δεμερτζής(Πέλλας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Μίλτσης(Πέλλας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνος Κουρδής(Λάρισας)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Αμβρυσσέας Διστόμου Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων
Διαιτητής: Δημήτριος Θεοχάρης(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Ελευθέριος Βογιατζής(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Στεφανής(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαμίχος(Φθιώτιδας)

Σέλλανα-Ολυμπιακός Βόλου Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Ιωάννης Γκαραγκάνης(Πιερίας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Σαλτσίδης(Πιερίας)
2ος Βοηθός: Θωμάς Καλορογιάννης(Κυκλάδων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αντώνιος Ζήλος(Λάρισας)