Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Παραίτηση Τάκη Χρυσικού από την Προεδρία του Σαρακηνού


Με προσωπική του δήλωση στο "goalpost.gr" ο κ. Δημήτριος Χρυσικός  ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Σαρακηνού, ενημερώνοντας ωστόσο για την παραμονή του στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη αιτία που τον οδήγησε σ' αυτή την απόφαση, όπως διευκρίνισε και για αυτό το λόγο, άλλωστε, θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε...ότι δεν έχει οριστεί ακόμη το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.
Ο έμπειρος παράγοντας, με τη μακρά θητεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, την περίοδο 2006- 2010 διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας, όπου έχει διατελέσει και προπονητής των Μικτών ομάδων. Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, θα αναφέρουμε ότι αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Μαγνησίας κι ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Σαρακηνού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε στα τέλη της δεκαετίας του '70.
Ο κ. Δ. Χρυσικός ολοκληρώνοντας δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και στην ομάδα του Σαρακηνού να πρωταγωνιστήσει και να έχει επιτύχει τους στόχους της.

Πηγή: goalpost.gr