Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Δυο νεαροί Καρδιτσιώτες στο ρόστερ του ΑΠΟΚΔυο νεαρούς Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο δυναμικό του το Βελούχι στην προσπάθεια του να τερματίσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Καρδίτσα προπονήθηκαν με την ομάδα και δυο εξ αυτών τελικώς εντάχτηκαν στον ΑΠΟΚ.
Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ευρυτανίας απέκτησαν τον Αλέξανδρο Γεωργίου και τον Σεραφείμ(Άκη) Σακελλαρίου από ομάδες της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο Άκης Σακελλαρίου είναι μέσος, γεννημένος στις 11/7/1996 και ήταν μέχρι πρόσφατα μέλος του Πάμισσου Καλογριανών. Έχει επιπλέον παίξει στις Ελπίδες Καρδίτσας, στην Αναγέννηση Καρδίτσας(Κ20), στον Ατρόμητο Παλαμά και στον Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας.
Ο Αλέξανδρος Γεωργίου είναι γεννημένος στις 27/2/1996, πλάγιος μεσοεπιθετικός και έπαιζε στην Δόξα Μητρόπολης, ενώ έχει διατελέσει μέλος  των Ακαδημιών του Ταυρωπού, των Ελπίδων Καρδίτσας, του Ατρόμητου Γεωργικού, της Αναγέννησης Καρδίτσας(Κ20), του Αετού Αγίου Θεοδώρου, του Αετού Μακρυχωρίου, του Πανελευσινιακού(Κ20) και του Α.Σ. Σώκρατες.
Στα αξιοσημείωτα πως έχουν αγωνιστεί σε θερινό τουρνουά ακαδημιών στο Καρπενήσι με τις Ελπίδες το 2012 και έχουν κατακτήσει με την ΑΣΑ το 2014 το πρωτάθλημα νέων(Βόρειος Όμιλος) της Football League.
Οι δυο παίχτες έχουν τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Φλωράκη, τα δελτία τους εκδόθηκαν και μπορούν να αγωνιστούν στην εκτός έδρας συνάντηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου.