Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας έκοψε σε όμορφο κλίμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΠΣ Ευρυτανίας στις 6 στα γραφεία της την Τρίτη 23 Ιανουαρίου. Το διοικητικό συμβούλιο εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Γιώργος Λιάγκας, Βασίλης Κατσίκης, Νίκος Δροσίνης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Πάνος Παπαδημητρίου και Θωμάς Θεοδωρογιάννης.
Απουσίαζαν οι: Σωτήρης Διώτης και Βασίλης Μπούρας . Στην κοπή παραβρέθηκαν επίσης ο εκπαιδευτής διαιτησίας της ΕΠΣΕ Γιάννης Καλύβας, ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Παπαδήμος, τα μέλη της επιτροπής μικτών ομάδων Διονύσης Βονόρτας(Πρώην μέλος του συμβουλίου) και Δημήτρης Αθανασόπουλος(Γενικός Αρχηγός του ΑΠΟΚ), οι διαιτητές της Ένωσης και αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ταξιάρχης Κουτρομάνος, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού. Παρόντες επίσης και οι: Γιάννης Σβερώνης(Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ και εκτελών χρέη ιατρού αγώνα σε πολλά ματς), Πέννυ Σιακωτού(Ιατρός των μικτών ομάδων) και Δημήτρης Κουτσούμπας(Οδηγός λεωφορείου των μικτών ομάδων).
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά. Η Ένωση στέκεται πάντοτε δίπλα στα σωματεία σε δύσκολους καιρούς.
Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Χριστού και κατόπιν κλήρωσης ο ΑΠΟΚ ήταν ο τυχερός, κερδίζοντας μια δωρεάν διαιτησία. Να αναφερθεί πως το συμβούλιο της ΕΠΣΕ φρόντισε η κοπή να γίνει σε πολύ καλό κλίμα, με τον καθιερωμένο μπουφέ να μην απουσιάζει.









Φωτογραφίες: Νίκος Δροσίνης