Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Εντυπωσίασε ο Γ.Σ. Άτλας στο τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών(Σούπερ φωτορεπορτάζ)
Ένα τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών υψηλού επιπέδου διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία στο Καρπενήσι τριήμερο 3-5 Ιανουαρίου η Ολύμπια Λάρισας, η Α.Ε.Β.Δ. και το Montana, στο οποίο διέμειναν οι αποστολές και στο γήπεδο του έγιναν οι αγώνες.  Έλαβαν μέρος 6 ομάδες στο παμπαιδικό και 4 ομάδες στο παιδικό.
Στο τουρνουά συμμετείχε με δυο ομάδες, έχοντας πολύ καλή παρουσία η ομάδα του Άτλαντα, οι παίδες του Άγγελου Σαμαντά και οι παμπαίδες του Γιάννη Χαλκιά. Κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες νίκες απέναντι σε σωματεία, τα οποία έχουν γράψει την δικιά τους ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ Οι υπόλοιπες ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν οι: Ολύμπια Λάρισας, Ίκαρος Καλλιθέας, Ίκαρος Λάρισας, Περιστέρι, Α.Ε. Βόλου Διμηνίου και Κύδων Χανίων.
Την διαιτησία ανέλαβαν οι Καρπενησιώτες Θανάσης Χουσιάδας και Δημήτρης Λερογιάννης.
Το τουρνουά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής(5/1), όπου διεξήχθησαν οι απονομές, παρουσία μεταξύ άλλων του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Άρη Τασιού, του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή της Εθνικής και του Ολυμπιακού Γιάννη Παραγυιού, του ιδιοκτήτη Βιτάλ Γατένιου και του διευθυντή του Montana Στάθη Πλατή κ.α. Το καλοκαίρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νέο τουρνουά με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.


*Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Γ.Σ. Άτλας Γιάννη Μπουμπουρή για το εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό.