Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

3ο συνεχόμενο εκτός για τον ΑΠΟΚ-Ταξιδεύει στην Λοκρίδα για να κοντραριστεί με το Μαρτίνο

Στο γειτονικό Μαρτίνο με τον τοπικό Οπούντιο αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα του Βελουχίου.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό στάδιο Μαρτίνου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη θα δώσει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του μακριά από το Καρπενήσι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται και αυτή στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγονται τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα που θα «ντεμπουτάρουν» και πρόκειται για τους Αλέξανδρο Γεωργίου, Άκη Σακελλαρίου και Κώστα Τσιμόπουλο. Αντίθετα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Άλεξ Μπακαλίδης και Λευτέρης Γιαουπλάρι. Οι Καρπενησιώτες είχαν ανταγωνιστική εικόνα για 45΄ στην εκτός έδρας ήττα με 5-1 από τον Αλμυρό.
Ο Οπούντιος του Μάκη Ζαχαρόπουλου βρίσκεται και αυτός χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες σωτηρίας. Στο ματς του πρώτου γύρο είχε νικήσει με 1-0 στο Καρπενήσι σε εμβόλιμο ματς χάρης σε γκολ του Μάριου Τομόρι.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Μανώλης Μανδελάκης από το Ηράκλειο, με βοηθούς τον Νίκο Μανούρα από τα Τρίκαλα και τον Αλέξη Κωστούλα από την Αθήνα.

Απώλεια Μπακαλίδη


Δεν θα αγωνιστεί ο Άλεξ Μπακαλίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ήττα με τον Αλμυρό στο πρώτο μέρος. Παραμένει τραυματίας ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, η επιστροφή του αναμένεται σε 15-20 μέρες.  Η προετοιμασία για το ματς του Μαρτίνου ολοκληρώθηκε από τον προπονητή Γιάννη Φλωράκη και τον συνεργάτη του Χρήστο Λιάνγκο το απόγευμα της Παρασκευής(26/1) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Μέσα τα 3 αποκτήματα
Το Βελούχι ένταξε τις προηγούμενες ημέρες τους: Αλέξανδρο Γεωργίου(Δόξα Μητρόπολης), Άκη Σακελλαρίου(Πάμισσος Καλογριανών) και Κώστα Τσιμόπουλο(Α.Ο. Κυπαρισσίας). Τα δελτία των τριών ποδοσφαιριστών εκδόθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Φλωράκη, που αποκτά επιπλέον λύσεις.


Ο αγώνας του πρώτου γύρου


ΑΠΟΚ Βελούχι-Οπούντιος Μαρτίνου 0-1 4η αγωνιστική Γ΄ Εθνικής(4ος Όμιλος) 18-10-2017 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Σκόρερ: 78΄ Τομόρι

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος,  Λάππας Ν.(66΄ λ.τρ. Κόλλιας), Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Λάππας Ι.,  Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, Κακκάβας(74΄ Λέρης), Βαρότσης(46΄ Δικαιόπουλος)

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μήτσιος, Ζάχαρης(66΄ Τομόρι), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Αδαμίδης, Ντούνης(13΄ λ.τρ. Παπανικολάου), Χρυσαφόπουλος, Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος(74΄ Μπράχο), Πρέντι(92΄ Αγγελόπουλος)

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσσος-Μπεκερτζής (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας)

Ο Οπούντιος Μαρτίνου


Λιγοστές ελπίδες παραμονής έχει ο Οπούντιος του Μάκη Ζαχαρόπουλου, βρισκόμενος στην 11η θέση με 11 βαθμούς(3 νίκες-2 ισοπαλίες-10 ήττες και τέρματα 14-30). Είναι στο -10 από τη γραμμή παραμονής.
Οι αξιόμαχοι και αξιοπρεπείς πάντοτε Φθιωτοί δεν τα παρατούν και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απέκτησαν 7 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους:  Ανρί Καμαρά(Ντιναμό Τιρασπόλ, επιθετικός), Κώστα Ανδρούτσο(Ηρακλής Ψαχνών, τερματοφύλακας), Κώστα Μητσόπουλο(Τριγλία Ραφήνας, μέσος), Παναγιώτη Γκογκομήτρο(Ήφαιστος Πειραιάς, αμυντικός), Μάριο Μουστάκα(Αχαρναΐκός, αμυντικός),  Θοδωρή Νικολόπουλο(Αχαρναΐκός, αμυντικός) και Γιώργο Παπαδήμο(Νέο Κρίκελλο, τερματοφύλακας). Αντίθετα αποχώρησαν οι: Χρήστος Κολλάς(ΝΠΣ Βόλος), Άγγελος Φλέσσας(Στυλίδα), Ζάχος Κοκαβέσης(Άγιοι Ανάργυροι), Χρήστος Μήτσιος(ΠΑΣ Πρέβεζα) και Κώστας Μπασινάς(Ταμυναΐκός Αλιβερίου).
Βασικότατο μέλος της ομάδας είναι ο Ευρυτάνας Κώστας Χρυσαφόπουλος, που έκανε την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Καρπενησίου, το οποίο σημείωσε ο Μάριος Τομόρι.
Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος το Μαρτίνο ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από τη Θήβα, χάνοντας τον Αλέξανδρο Ξεζώνοτο λόγω τραυματισμού. Συμμετείχαν οι: Ανδρούτσος, Χρυσαφόπουλος, Νικολόπουλος Β., Σίδερης, Ξεζώνοτος(51΄ λ.τρ Νικολόπουλος Θ.), Μητσόπουλος(70΄ Παπανικολάου), Τομόρι(58΄ Ευθυμίου), Νούλας, Τσόφλιος, Πρέντι, Ντούνης(70΄ Αγγελόπουλος)
Παράλληλα αντιμετώπισε την Τετάρτη(24/1) στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου Φθιώτιδας τη Μαλεσίνα και επιβλήθηκε με 1-0(Αυτογκόλ Σπυροπάλι). Έπαιξαν οι:  Ανδρούτσος, Χρυσαφόπουλος, Νικολόπουλος Β., Μουστάκας, Νικολόπουλος Θ., Μητσόπουλος(56΄ Παπανικολάου), Τομόρι(77΄ Γκογκομήτρος), Νούλας, Τσόφλιος(27΄ Αγγελόπουλος), Πρέντι και Ντούνης. Αποβλήθηκε ο Ηλίας Ντούνης.
Ο Γιώργος Τσόφλιος έχει πετύχει 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Τρία έχει ο Αρντίτ Πρέντι και από ένα οι: Αλέξανδρος Ξεζώνοτος, Βασίλης Νικολόπουλος, Δημήτρης Νούλας, Γιώργος Παπανικολάου, Χρήστος Κολλάς και Μάριος Τομόρι. 


Χωρίς Χρυσαφόπουλο
Ο Ευρυτάνας Κώστας Χρυσαφόπουλος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής, καθώς και ο Ηλίας Ντούνης, ο οποίος αποβλήθηκε απέναντι στη Μαλεσίνα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, τα οποία θα γίνουν τη Κυριακή 28 Ιανουαρίου είναι τα εξής: Νίκη Βόλου-Θήβα, Διγενής Νεοχωρίου-Αλμυρός, Αμβρυσσέας Διστόμου-Σέλλανα και Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός Βόλου.
Το Σάββατο(27/1) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ΝΠΣ Βόλος με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ρεπό για τον Αστέρα Ιτέας.

Τελευταίες μεταγραφές


Αμβρυσσέας Διστόμου: Βασίλης Βαφειάδης(20χρονος επιθετικός με θητεία στους νέους της ΑΕΚ και του Πλατανιά)
Αλμυρός: Δημήτρης Γκατζούλης(19χρονος μέσος από τη Δήμητρα Γιάννουλης), Βαγγέλης Τσιουρής(Δανεικός από τον Σαρακηνό Βόλου)
Θήβα: Αντώνης Μάγκας(24χρονος αμυντικός, δανεικός από τον Λεβαδειακό), Κωνσταντίνος Κουμής(30χρονος τερματοφύλακας από τον Φωστήρα)
Νίκη Βόλου: Στεφάν Κρστιτς(19χρονος ακραίος αμυντικός από την Κυπριακή Κερύνεια), Παναγιώτης Κοντοές(21χρονος αμυντικός από τη Δόξα Βύρωνα), Βαγγέλης Γκάγκαλης(20χρονος ακραίος αμυντικό από τον Κεραυνό Ελευθερών), Δημήτρης Τζάθας(21χρονος επιθετικός από τον Αχαρναΐκό), Γιάννης Ντινιωτάκης(23χρονος μεσοεπιθετικός από την Α.Ε. Μυλοποτάμου)
ΝΠΣ Βόλος: Βασίλης Κραβαρίτης(16χρονος τερματοφύλακας από το Ελευθεραί Λάρισας). 
Ολυμπιακός Βόλου: Λεωνίδας Χρήστου(25χρονος επιθετικός από τον Αιολικό).
Σέλλανα: Μιχάλης Διπλάρης(22χρονος μέσος από το Λεοντάρι)

Οι τιμωρημένοι
 Τιμωρημένοι είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Ηλίας Μεταλλινός, Μάρκος Πάουλο Ντος Σάντος(Αμβρυσσέας Διστόμου), Βασίλης Μπασιάκας,Βασίλης Κατσαμάγκας(Διγενής Νεοχωρίου), Γιώργος Μόνος(Θήβα), Μανώλης Γενιτσαρίδης(Νίκη Βόλου), Στέργιος Δημόπουλος(ΝΠΣ Βόλος), Στάθης Ρόκας(Ολυμπιακός Βόλου), Βαγγέλης Χάδιαρης(Σέλλανα). Οι Γκέρντι Μπογντάνι, Ανδρέας Αρκουμάνης και Γιάννης Αντωνίου του Αστέρα Ιτέας συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την τιμωρία τους την επόμενη αγωνιστική, καθώς η ομάδας τους έχει ρεπό. Με 300 ευρώ τιμωρήθηκε η Νίκη Βόλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ Εθνική (4ος Όμιλος)

17η αγωνιστική 28-1-2018 15:00

Οπούντιος Μαρτίνου-ΑΠΟΚ Βελούχι Δημοτικό Στάδιο Μαρτίνου
Διαιτητής: Εμμανουήλ Μανδαλενάκης(Ηρακλείου)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Μανούρας(Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Αλέξιος Κωστούλας(Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρύσα Μαργαρίτη(Εύβοιας)

Νίκη Βόλου-Θήβα Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας(Ημαθίας)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Γιάντσης(Ημαθίας)
2ος Βοηθός: Αθανάσιος Παπαδάκης(Ημαθίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)

Διγενής Νεοχωρίου-Αλμυρός Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής: Δημήτριος Ψυχούλας(Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Φίλος(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Βασίλειος Πάγουρας(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γρηγόριος Λέφας(Πιερίας)

ΝΠΣ Βόλος-Αχιλλέας Φαρσάλων Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης
Διαιτητής: Ευστράτιος Σουλίδης(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Αλέξανδρος Μπαλιάγκας(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Φώτιος Εμμανουήλ(Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αλέξανδρος Κόκκαλης(Τρικάλων)

Αμβρυσσέας Διστόμου-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Διστόμου
Διαιτητής: Νικόλαος Φωτόπουλος(Αθηνών)
1ος Βοηθός: Λυκούργος Τσολακίδης(Αθηνών)
2ος Βοηθός: Αντώνιος Κασιμάτης(Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαρίλαος Ντζάθας(Φθιώτιδας)

Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός Βόλου Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Διαιτητής: Δημήτριος Θεοχάρης(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Σταμάτιος Σφυρής(Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός:  Δημήτριος Σακκάς(Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Στέφανος Μαντάκης(Μακεδονίας)

*Ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος-Αχιλλέας Φαρσάλων θα γίνει το Σάββατο 27/1