Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Κόντρα στον Ολυμπιακό κάνει «ποδαρικό» στο 2018 ο ΑΠΟΚ












Με τον Ολυμπιακό Βόλου θα «κοντραριστεί» ο ΑΠΟΚ στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής,  αρχίζοντας μια σειρά εκτός έδρας αγώνων.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με μια εκτός έδρας αναμέτρηση ενάντια στον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου. Θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με στόχο μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας είναι τελευταίοι με 6 βαθμούς και προέρχονται από έξι συνεχόμενες ήττες. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Λευτέρης Γιαουπλάρι. Αποκτήθηκε από την Ποταμιά ο Πάνος Χρυσικός. Η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη και ακολούθησε έως την Παρασκευή καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το Βελούχι είχε κάνει ονειρική πρεμιέρα, επικρατώντας με 1-0 του ιστορικού αντιπάλου του.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την Λάρισα με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Σταϊκο και Δημήτρη Παραφέστα από την ίδια ένωση.

Πρώτο απόκτημα ο Χρυσικός
Η ομάδα της Ευρυτανίας ένταξε το πρώτο της χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα και πρόκειται για τον 17χρονο Πάνο Χρυσικό. Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο α΄ μισό της περιόδου στην Α΄ Ευρυτανίας με την Ποταμιά.

1 τραυματίας
Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας μεσοαμυντικός Λευτέρης Γιαουπλάρι, ο οποίος αποτελεί και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα του Βελουχίου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου
Σε όχι καλή βαθμολογική θέση βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι όμως στοχεύουν σε μια νέα αρχή. Βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού(-2) με 16 βαθμούς, μετρώντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχοντας τέρματα 10-9. Ξεκίνησαν με προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα, τον διαδέχτηκε ο Κώστας Μπράτσος και νυν τεχνικός είναι ο Λάκης Μπακάλης(Αντιμετώπισε τον ΑΠΟΚ ως προπονητής του Αλμυρού).
Παρελθόν αποτέλεσε πρόσφατα ο Σέρβος Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς και ακολούθησε η λύση συνεργασίας με τον Χρήστο Καράμπελα(Συνεχίζει στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου). Εκτός ομάδας και οι: Στέφανος Βαρούχας, Κώστας Καρβούνης και Χρήστος Σκανδάλης. Αντίθετα αποκτήθηκαν οι: Αντώνης Καμπλιώνης(Ιάλυσος, 26χρονος επιθετικός), Κλέβι Κόλα(Αχιλλέας Φαρσάλων, 25χρονος μέσος), Στάθης Ρόκας(33χρονος μέσος από τον Φωστήρα, θα κάνει την 3η του θητεία στην ομάδα) και Πέτρος Διβανές(23χρονος μέσος από τον Απόλλωνα Λάρισας), ενισχύοντας κατά πολύ τους Βολιώτες.
Για φορ κινείται επίσης ο Ολυμπιακός, δοκιμάζοντας και τον 19χρονο Πάρη Παλιάτσο από τη Χαλκίδα. Τελευταίο παιχνίδι για τον Γιάννα Καραμπά, που ζήτησε να μεταγραφεί στον Κιλκισιακό.
Δυο γκολ έχει σημειώσει ο Γιώργος Θέος(Το όνομα του γράφεται στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα Λάρισας τις τελευταίες ημέρες), όσα και ο Δήμος Κόκας με τον Στέφανο Βαρούχα. Από ένα για τους: Αλέξανδρο Σεχολάρι, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, Χρήστο Νόνη και Γιώργο Μέμμο. Τραυματίας εδώ και καιρό ο Ανδρέας Κόκας.
Από την Προεδρία παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης και τα ηνία ανέλαβε ο ερασιτέχνης της ομάδας. Ο ιστορικός Ολυμπιακός προτίθεται να επιστρέψει άμεσα στο ΕΑΚ Βόλου, εγκαταλείποντας το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ εξέδωσε μίνι διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, κάνοντας έκκληση στον κόσμο για το ματς της Κυριακής.
Επέστρεψε ο Γενικός Αρχηγός Λευτέρης Τασιόπουλος, αντικαθιστώντας τον Θοδωρή Νικολόπουλο. Νέος γυμναστής ανέλαβε ο Σωτήρης Πετσιμέρης και νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Λευτέρης Φούτρης.
Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι, ήττα εκτός έδρας με 1-0 από τον Αλμυρό έπαιξαν οι: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Καραμπάς(83΄ Αλαμάνης), Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Λούγκος(68΄ Καράμπελας), Βασίλιεβιτς(60΄ Ευθυμιάδης), Κόκας Δ., Θέος(60΄ Σεχολάρι), Σέττος.

Ο αγώνας του 1ου γύρου


ΑΠΟΚ Βελούχι-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 1η αγωνιστική 1-10-2017 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Σκόρερ: 58΄ Κατσαδούρος(Στο Φ.Α. αναγράφηκε ο Γιαουπλάρι)

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Χαλλής, Παχής, Ζαραβέλης, Σιάτρας, Γιαουπλάρι(91΄Ντουφεκιάς), Γενιτσαρόπουλος, Κακκάβας(70΄ Λάππας Ι.), Μπακαλίδης(82΄ λ.τρ. Βαρότσης), Λάππας Ν.

Ολυμπιακός Βόλου (Μιχάλης Ζιώγας): Κούτσικος, Κόκας Α.(85΄ Γελαδάρης), Καραμπάς, Νόνης(63΄ Ευθυμιάδης), Κραγιόπουλος, Τόσκας, Σεχολάρι, Θέος, Σέττος(70΄ Μέμμος), Βασίλιεβιτς, Βαρούχας(82΄ λ.τρ. Καράμπελας)

Διαιτητής: Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Πως ξεκινά ο 2ος γύρος
Η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου περιλαμβάνει επίσης τις ακόλουθες αναμετρήσεις: Αχιλλέας Φαρσάλων-Οπούντιος Μαρτίνου, Σέλλανα-Θήβα, Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου, Αμβρυσσέας Διστόμου-Διγενής Νεοχωρίου και Αστέρας Ιτέας-ΝΠΣ Βόλος. Ο δεύτερος Αλμυρός έχει ρεπό.
Νέο απόκτημα του ΝΠΣ Βόλος ο 19χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Μούτσα, δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Παρελθόν από τον Οπούντιο Μαρτίνου ο τερματοφύλακας Κώστας Μπασινάς, που επέστρεψε στον Ταμυναΐκό. Τον φορ Γιάννη Αραπίτσα απέκτησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ενώ πρώτο απόκτημα της Νίκης Βόλου είναι ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, μεσοαμυντικός από τον Πιερικό.
Τιμωρημένοι είναι για την 13η αγωνιστική οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ηλίας Μεταλλινός(Αμβρυσσέας Διστόμου),  Μιχάλης Γκαγκαστάθης(Διγενής Νεοχωρίου), Νίκος Αργυρίου(Θήβα), Αρντίτ Πρέντι(Οπούντιος Μαρτίνου), Θανάσης Παπαγεωργίου, Απόστολος Τσιώλης και Χρήστος Τζέκα(Ρήγας Φεραίος).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ Εθνική (4ος Όμιλος)

14η αγωνιστική 7-1-2018 15:00

Αχιλλέας Φαρσάλων-Οπούντιος Μαρτίνου Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων
Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης(Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Τζάνης(Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Πέτρος Κανιούρας(Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Κρητικός(Θεσσαλίας)

Σέλλανα-Θήβα Δημοτικό Στάδιο Προαστίου
Διαιτητής: Δημήτριος Ρούσης(Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Ευθύμιος Κουρέντας(Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Μιχαήλ Μανασής(Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαμίχος(Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΠΟΚ Βελούχι Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Σταΐκος(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Παραφέστας(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Στάθης(Τρικάλων)

Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Διαιτητής: Ιωάννης Γκαραγκάνης(Πιερίας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Σαλτσίδης(Πιερίας)
2ος Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης(Πιερίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικόλαος Κεραμιδάς(Λάρισας)

Αμβρυσσέας Διστόμου-Διγενής Νεοχωρίου Δημοτικό Στάδιο Διστόμου
Διαιτητής: Κοσμάς Ιωαννίδης(Πειραιά)
1ος Βοηθός: Χρήστος Κορώνας(Πειραιά)
2ος Βοηθός: Δημήτριος Παγουρτζής(Πειραιά)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιςο Ρήγας(Φωκίδας)

Αστέρας Ιτέας-ΝΠΣ Βόλος Δημοτικό Στάδιο Ιτέας
Διαιτητής: Δημήτριος Γκιάφης(Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Τριανταφύλλου(Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Νικόλαος Τσιλίκας(Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)