Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Θωμάς Γιαλαμίδης: «Ικανοποιητική η πορεία του Αμβρυσσέα, μπορούμε να έχουμε ακόμη καλύτερο βαθμολογικό συντελεστή»

Η ομάδα του, ο Αμβρυσσέας Διστόμου αντιμετωπίζει σε ένα σημαντικό παιχνίδι για αυτήν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το Βελούχι στο Καρπενήσι για την 13η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο λόγος γίνεται για τον Κατερινιώτη κεντρικό αμυντικό Θωμά Γιαλαμίδη, που παραχώρησε συνέντευξη στο Evrytania Sport.
Χαρακτηρίζει ως ικανοποιητική του «νεοφώτιστου» Διστόμου στην κατηγορία , έχοντας ξεχωρίσει τις νίκες με ιστορικούς αντιπάλους, όπως η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου. Στόχος του Αμβρυσσέα είναι η γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρίας με μια καλή βαθμολογική θέση, διαθέτοντας έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Χαρακτηρίζει τον 4ο Όμιλο ως έναν από τους δυσκολότερους της κατηγορίας. Ως μοναδικό στόχο για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΚ θέτει την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Θωμάς Γιαλαμίδης είναι γεννημένος στις 3-2-1996. Έχει υπάρξει μέλος του Βατανιακού, του Θερμαϊκού Κορινού, του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Πιερικού, της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Κύπρου και του Φιλίππου Αλεξάνδρειας. Εντάχτηκε στον Αμβρυσσέα στο τέλος του Οκτωβρίου. Είναι διεθνής με την Εθνική νέων και έχει δοκιμαστεί και στην Ελβετική Σεντ Γκάλεν.  Το 2015 έκανε προετοιμασία στο Καρπενήσι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η συνέντευξη του 21χρονου αμυντικού είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Θωμά μίλησε μας για την πορεία σας στο πρωτάθλημα.!
Θωμάς Γιαλαμίδης: «Η ομάδα μας είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και θεωρώ ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής μια ικανοποιητική πορεία στην Γ΄ Εθνική με ιστορικές ομάδες, όπως η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου.»

Evrytania Sport: Ποιος είναι ο στόχος του Αμβρυσσέα. Είστε ευχαριστημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή:
Θωμάς Γιαλαμίδης: «Ο στόχος της ομάδας είναι να διασφαλίσει όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή στην κατηγορία και να έχει μια αξιοσέβαστη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, διότι αποτελείται από έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερο βαθμολογικό συντελεστή,  αλλά και πάλι είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.»

Evrytania Sport: Ποια η άποψη σου για τον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής;
Θωμάς Γιαλαμίδης: «Κατά την γνώμη μου ο 4ος όμιλος αποτελείται από ιστορικές ομάδες με ανταγωνισμό στους αγώνες και αυτό φαίνεται από το βαθμολογικό πίνακα, αλλά και από τα ρόστερ των ομάδων, με αποτέλεσμα να είναι από τους δυσκολότερους στη Γ΄ Εθνική.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή(17/12) αντιμετωπίζετε τον ΑΠΟΚ. Μίλησε μας για αυτό το ματς και τι γνωρίζεις για τον αντίπαλο;
Θωμάς Γιαλαμίδης: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον αντίπαλο. Για εμάς το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει είναι η νίκη και αυτό θα πάμε να διεκδικήσουμε την Κυριακή, για να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.»
Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος