Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση της «πρωτάρας» ομάδας του Α.Ο. Σελλάνων

Η νεοεμφανιζόμενη στην Γ΄ Εθνική πρωταθλήτρια ομάδα της Καρδίτσας Α.Ο. Σελλάνων είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΟΚ. Βρίσκεται μια θέση παρακάτω από τους Καρπενησιώτες, έχοντας συγκεντρώσει 5 βαθμούς(1 νίκη-2 ισοπαλίες-3 ήττες και τέρματα 6-10). Σκοράρει ένα γκολ ανά ματς(!).
Ξεκίνησαν ενάντια στον Αλμυρό από τον προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα οι: Κουτσόπουλος, Αρχοντής, Κούρκουλας, Τζάνης, Μετούσι, Μάττας, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Κοντός, Μπλατσέρι και Βουκομάνοβιτς.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα είναι οι ακόλουθοι: Γιώργος  Ακρίβος(Αποτέλεσε παρελθόν), Αλέξης Αρχοντής, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Βαγγέλης Βουτσελάς, Βαγγέλης Γιαγιάκος, Τάσος Δανιήλ, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Καραγκούνης, Γιώργος Κοντός, Νίκος Κούρκουλας, Δημήτρης Κουτσόπουλος, Τάσος Μαρούδας, Μενέλαος Μάττας, Έρβιστ Μετούσι, Κώστας Μπακρατσάς, Γιώργος Μπλατσέρι, Γιώργος Νικολάου, Σπύρος Παπαδημητρίου, Χρήστος Παπαδημητρόπουλος, Βασίλης Τζάνης και Βαγγέλης Χάδιαρης
Τελευταία μεταγραφική προσθήκη αποτελεί ο 26χρονος μέσος Γιώργος Υφαντής, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στην οποία έχουν παίξει και άλλα μέλη του συλλόγου.
Ο Α.Ο. Σελλάνων ιδρύθηκε το 1968 και κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας. Αγωνίζεται στο γήπεδο Προαστίου και Πρόεδρος του είναι ο Γιώργος Κουβαράς.
Η χρονιά είχε ξεκινήσει με κατάκτηση του σούπερ κάπ απέναντι στον Α.Ο. Καρδίτσας(3-0) , ενώ πρόσφατα ο Α.Ο.Σ. απέκλεισε δύσκολα στα πέναλτι στο κύπελλο την Δόξα Μάρκου.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κοντού.

Τα αποτελέσματα του Α.Ο.Σ. στην Γ΄ Εθνική:


Θήβα-Σέλλανα 1-1(Αρχοντής)
Σέλλανα-Νίκη Βόλου 1-2(Μετούσι)
Ν.Π.Σ. Βόλος-Σέλλανα 4-1(Νικολάου)
Σέλλανα-Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1(Κοντός)
Ολυμπιακός Βόλου-Σέλλανα 2-1(Βουκομάνοβιτς)
Σέλλανα-Αλμυρός 1-0(Βουκομάνοβιτς)

Προπονητής ο Μπουρνάκας














Στην τεχνική ηγεσία των Σελλάνων βρίσκεται ο Γιάννης Μπουρνάκας(Φωτογραφία), αντικαθιστώντας τον Λάμπρο Καλογεράκη. Έχει και παλαιότερη θητεία στην ομάδα. 






Πηγή: karditsapress.gr, karditsasportiva.gr