Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ανάλυση του φετινού Α.Ο. Θήβα


Η ιστορική ομάδα του Α.Ο. Θήβα υπό την καθοδήγηση του Θεόδωρου Παχατουρίδη ταξιδεύει στο Καρπενήσι, για να δώσει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ένα καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΚ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Οι Θηβαίοι βρίσκονται κατά δυο πόντους κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας 9 πόντους(8η θέση με  τέρματα 12-10, 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες) και βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετάσχει είναι οι ακόλουθοι, σε παρένθεση ο αριθμός των εμφανίσεων: Γιώργος Μόνος, Μάριος Τόπι, Γιώργος Ζυγογιάννης, Νίκος Αργυρίου, Βασίλης Μαυρόπουλος, Κώστας Κοτώρος, Αργύρης Πλατέλλας(8), Κώστας Καραλής, Λέοναρντ Σένκα, Δημήτρης Βεζυρτζόγλου, Τιάγκο Σίλβα, Κάρλος Ντος Σάντος(7), Πέτρος Βουρνάζος(6), Άλντο Μπρέγκασι(5), Νίκος Γιαλός, Γιώργος Γεωργάκης(4), Σταύρος Χριστοδουλόπουλος(2), Ρεσβάνης και Ηρακλής Ρόππας(1). Τέσσερα γκολ για τον φορ Δημήτρη Βεζυρτζόγλου.
Η σύνθεση ενάντια στο τελευταίο ματς με τον Αλμυρό(0-1) ήταν η ακόλουθη: Μόνος, Πλατέλλας, Καραλής, Ζυγογιάννης, Boυρνάζος(46΄ Χριστοδουλόπουλος), Κάρλος, Αργυρίου, Κοτώρος(46΄ Μαυρόπουλος), Σίλβα, Σένκα, Τόπι(85΄ Γεωργάκης).
Ο Α.Ο. Θήβα ιδρύθηκε το 1969 και Πρόεδρος του είναι ο Θανάσης Βυλλιώτης. Πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση του 3ου Ομίλου. Έχει αγωνιστεί τρεις σαιζόν στην Β΄ Εθνική(Τελευταία την περίοδο 1982-1983) και η φετινή είναι η 8η στην Γ΄ Εθνική.

Διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο τη συνέντευξη του αρχηγού Νίκου Αργυρίου: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2017/11/blog-post_23.html

Τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα:


Θήβα-Σέλλανα 1-1(Τόπι)
Αχιλλέας Φαρσάλων-Θήβα 2-1(Βεζυρτζόγλου)
Οπούντιος Μαρτίνου-Θήβα 2-4(Βεζυρτζόγλου, Σίλβα, Ζυγογιάννης, Τόπι)
Θήβα-Νίκη Βόλου 1-1(Σίλβα)
ΝΠΣ Βόλος-Θήβα 2-1(Σίλβα)
Θήβα-Αμβρυσσέας Διστόμου 4-1(Βεζυρτζόγλου 2, Καραλής, Αργυρίου)
Ολυμπιακός Βόλου-Θήβα 0-0
Θήβα-Αλμυρός 0-1

Ο Παχατουρίδης προπονητής














Στη τεχνική ηγεσία της Θήβας βρίσκεται ο 50χρονος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Θεόδωρος Παχατουρίδης(Φωτογραφία). Έχει καθοδηγήσει την Εθνική παίδων και την Εθνική νέων. Ανέλαβε τους Βοιωτούς στις αρχές Σεπτεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Τάκη Πλατή.







Φωτογραφίες: http://wwwaothiva8.blogspot.gr/, goalpost.gr, speaker.gr, athleticlarissa.gr