Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Σαρωτική παρουσία του Α.Σ. Ευρυτανίας στο Πανελλήνιο kick boxing


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing(20-22 Οκτωβρίου) έως 18 ετών ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας. Ο σύλλογος των δασκάλων Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη γύρισε στο Καρπενήσι με 26 μετάλλια(9 χρυσά-10 ασημένια-7 χάλκινα).
Η Σεμέλη Ζαρμακούπη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία kick light και στην κατηγορία light contact(-46 κιλά). Δυο χρυσά μετάλλια και για την Μαρία Κονιαβίτη στα στυλ ίδια στυλ(-37 κιλά, κατηγορία Α΄).
Ο Θανάσης Ντρίβας ύστερα από 8 συνολικά αγώνες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και στα δυο στυλ που συμμετείχε στα -47 κιλά(κατηγορία Α΄).
Η Λαμπριάννα Βίγλη μετά από 5 αγώνες κατέκτησε δυο ασημένια μετάλλια(kick light-light contact) στα -59 κιλά(κατηγορία Α΄).
Η Αλεξάνδρα Δροσίνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο στυλ kick light(-59 κιλά) στην κατηγορία Α΄.Τρίτη θέση για την κορασίδα Αλεξάνδρα Σδούγα στο στυλ kick light(-50 κιλά).
Χάλκινο μετάλλιο και για την Ειρήνη Σταΐκούρα στο στυλ light contact(-55 κιλά, κατηγορία Α΄) μετά από τρεις αγώνες.
Η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα -46 κιλά(κατηγορία Α΄) στο στυλ kick light μετά από τρεις αγώνες, ενώ το ίδιο κατάφερε και η Αλεξάνδρα Σδούγα στο στυλ light contact(-50 κιλά, κατηγορία Α΄). Τρίτος και ο Γιώργος Ρομπακίτσε μετά από 4 αγώνες στο στυλ kick light(-63 κιλά, κατηγορία Β΄).
Αντώνης Πλάκας(kick light, -84 κιλά, κατηγορία Β΄) και Νίκος Μπισμπίκης(-63 κιλά, kick light) βρέθηκαν επίσης στην 3η θέση. Δεν κατάφερε να εισέλθει στο βάθρο ο Οδυσσέας Γραμματίκας.
Διακρίσεις υπήρξαν και στις κατηγορίες 8-10 ετών. Ο Ηλίας Τρίκκας και η Αγγελική Σδούγα κατέκτησαν από δυο χρυσά μετάλλια ο καθένας. Ένα χρυσό και ένα χάλκινο για την Ανδρονίκη Μπαρμπούτη και δυο χάλκινα για τον Διονύση Μαρκέτο. Αγωνιζόμενος σε διαφορετική κατηγορία ο Χαράλαμπος Μπαρμπούτης δεν ανέβηκε στο βάθρο.
Να αναφερθεί πως 4 αθλητές-τριες(Ντρίβας-Δροσίνη, Σταΐκούρα και Σδούγα) κέρδισαν την μοριοδότηση τους για τα ΑΕΙ της χώρας, ενώ αρκετοί θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιταλίας το 2018.

*Φωτογραφίες του κ. Ζαρμακούπη