Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Καθοριστική εντός έδρας αναμέτρηση για τον ΑΠΟΚ κόντρα στην Ιτέα

Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ομάδα του ΑΠΟΚ, που υποδέχεται τον Αστέρα Ιτέας την Κυριακή στο Καρπενήσι.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη μετράει 3 διαδοχικές ήττες και η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική. Η ομάδα του Καρπενησίου παρά τα αγωνιστικά προβλήματα καλείτε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες εάν θέλει να διατηρεί σε τροχιά παραμονής στην κατηγορία. Ο Αστέρας έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Αλμυρό.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Μιχάλης Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Γιώργο Γαλανόπουλο και Θωμά Βαλλιάνο από την ίδια ΕΠΣ.

Αποχώρηση Βαρότση
Παρελθόν από τον ΑΠΟΚ αποτελεί ο 22χρονος μέσος Γιώργος Βαρότσης που συνεχίζει στον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Αστέρας Ιτέας
Διαβάστε εδώ τα πάντα για τον Αστέρα: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2017/10/blog-post_358.html

Εκτός Χαλλής& Ν.Λάππας
Ο Γιάννης Φλωράκης δεν θα υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Χαλλή και στον Νίκο Λάππα. Φανέλα βασικού πιθανό να πάρουν για πρώτη φορά οι: Παναγιώτης Κόλλιας και Γιώργος Δικαιόπουλος.

Σφίγγει τα δόντια ο «Κάτσα»
Ο μέσος Δημήτρης Κατσαδούρος αναμένεται να σφίξει τα δόντια και παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει θα δώσει το παρών στο κρίσιμο ματς της Κυριακής. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή(27/10) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Αρκετά ντέρμπι στο μενού
Πλην της αναμέτρησης ΑΠΟΚ Βελούχι-Αστέρας Ιτέας οι υπόλοιπες συναντήσεις είναι οι εξής: Διγενής Νεοχωρίου-Οπούντιος Μαρτίνου,  Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βόλος, Θήβα-Αμβρυσσέας Διστόμου και Αλμυρός-Ρήγας Φεραίος. Ξεχωρίζουν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις. Ρεπό για τα Σέλλανα.

Τιμωρημένοι και τελευταία νέα
Νέος προπονητής των Φαρσάλων είναι ο Τάκης Παραφέστας αντί του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Τιμωρημένοι είναι οι: Θανάσης Μαργαρίτης(Αμβρυσσέας Διστόμου), Γιάννης Καψιώτης(Αλμυρός), Άντι Τοπούζι(Αστέρας Ιτέας),  Νίκος  Βούλγαρης(Αχιλλέας Φαρσάλων) και Δημήτρης Τόσκας(Ολυμπιακός Βόλου). Τόσκας και Τοπούζι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες.
Με πέντε ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του το Νεοχώρι(Νταής, Φακίτσας, Νασιακόπουλος, Παπανδρέου, Καλαντζής), που απέκτησε τους Αντρέα Μεζίνι (Παναργειακός) και Δημήτρη Αετόπουλο(Ελευθεροχώρι). Ο Ρήγας απέκτησε τους: Γιώργο Κουρίτα(Τερματοφύλακας, Θησέας Αγριάς), Γιώργος Πατσής(Κεντρικός αμυντικός, Ολυμπιακός Βόλου) και Αχιλλέας Νασιακόπουλος(Μέσος, Διγενής Νεοχωρίου).
Η Θήβα απέκτησε ως δανεικό τον 20χρονο Τάσο Χατζηλάμπρο από τον Λεβαδειακό,, καθώς και τον 17χρονο μέσο Παναγιώτη Παντίσκο. Αντίθετα αποχώρησαν οι: Κώστας Τσακιράκης και Νίκος Κρίτσας. Κοντά στην ένταξη του Γιώργου Υφαντή, που αποχώρησε από την Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκονται τα Σέλλανα.
Νέα μέλη στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου οι: Γιώργος Λίταινας και Γιώργος Κυριάκος. Παρελθόν οι ποδοσφαιριστές Πατσής, Πολυχρονιάδης και Χατζόγλου.  Με τέρματα των: Κολλά και Τσόφλιου το Μαρτίνο κέρδισε με 1-2 για το κύπελλο Φθιώτιδας την Στυλίδα.  Απαγορεύτηκε η μετακίνηση των φιλάθλων του ΝΠΣ Βόλος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, το οποίο θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων,  ο οποίος απέκτησε τον Άγγελο Αναγνώστη από την Κ20 της Λάρισας κέρδισε στο κύπελλο με 0-4 τον Ατρόμητο Βαμβακούς, έχοντας σκόρερ τους: Νεμπεγλέρα, Οικονόμου, Συράκο και Κούλπα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
6η  αγωνιστική Γ΄ Εθνικής(4ος Όμιλος) 29-10-2017 15:00
Διγενής Νεοχωρίου-Οπούντιος Μαρτίνου Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας
Διαιτητής:  Θωμάς Μαυρίδης(Πέλλας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Δεμερτζής(Πέλλας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Ταγκαλίδης(Πέλλας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Τζιόλας(Λάρισας)

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αστέρας Ιτέας Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής:  Μιχαήλ Ματσούκας(Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Γαλανόπουλος(Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Θωμάς Βαλλιάνος(Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Γουργιώτης(Φθιώτιδας)

Θήβα-Αμβρυσσέας Διστόμου Δημοτικό Στάδιο Θήβας
Διαιτητής:  Τηλέμαχος Καλλαντζής(Αθηνών)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Σταύρογλου(Αθηνών)
2ος Βοηθός: Άγγελος Κολιάκος(Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρύσα Μαργαρίτη(Εύβοιας)

Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός Βόλου Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων
Διαιτητής:  Στέφανος Ξηρογιάννης(Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Λεωνίδας Δελής(Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Νικόλαος Καρακιανίτης(Βοιωτίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αλέξανδρος Κόκκαλης(Τρικάλων)

Αλμυρός-Ρήγας Φεραίος Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής:  Γεώργιος Τσιαουσίδης(Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Αθανάσιος Μποζατζίδης(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτρης Κρητικός(Θεσσαλίας)

Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βόλος Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής:  Φώτιος Φωτιάδης(Καστοριάς)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Νατσιόπουλος(Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Αργύριος Νταβέλλας(Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δαμιανός Καρακελίδης(Πέλλας)