Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Έξαλλος ο Φώντας Ζαχαρόπουλος με την διαιτησία


Την αντίδραση του προπονητή της εφηβικής Π.Α.Κ. Φώντα Ζαχαρόπουλου προκάλεσε η διαιτησία της αναμέτρησης με τον Άρη Σπερχειάδας.
Ο κ. Ζαχαρόπουλος δήλωσε στο επίσημο site της Π.Α.Κ.: «Σήμερα, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ιδιότητά τους ως διαιτητές και πήραν πάνω τους τη φράση ”άρχοντας του αγώνα” με σκοπό να δωρίσουν ένα παιχνίδι στον αντίπαλο που αγωνίστηκε φιλότιμα αλλά κατά τη γνώμη μου δεν άξιζε τη νίκη.7 χρόνια από αυτό το πόστο, δεν έχω εκφράσει ποτέ παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις καθώς θεωρώ τους διαιτητές ανθρώπους και τα λάθη ανθρώπινα. Παρόλα αυτά σήμερα, όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν αποφάσεις που μόνο ανθρώπινα λάθη δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και έκριναν ξεκάθαρα αποτέλεσμα. Δεν θέλω οι παίκτες μου να παρασυρθούν και να κρίνουν την έκβαση του αγώνα μόνο στις διαιτητικές αποφάσεις αλλά και στα δικά μας λάθη. Αλλά δεν θα ανεχτώ διαιτητικές αποφάσεις από “διαπιστευμένους” διαιτητές που πήραν εν μία νυκτί την πιστοποίησή τους να ασελγούν κατ’ αυτόν τον τρόπο πάνω στη δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά μέρα και νύχτα σε δύσκολες συνθήκες για όλους μας με αυτόν τον τρόπο. Η προστασία που τους παρέχεται περιφερειακά αν τραβήξει το σχοινί, να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους προσφερθεί παρακάτω αν κάποιος αγώνας της ομάδας μου έχει και βιντεοσκόπηση. Οι παρόντες στο γήπεδο είδαν και ο νοών, νοείτω. Η μάχη συνεχίζεται και το μήνυμά μου προς την Ένωση είναι να αναθεωρήσει λίγο την άποψη της για τους υπάρχοντες διαιτητές γιατί κάθε παρόμοια αντιμετώπιση των παικτών μου από εδώ και πέρα από τον οποιονδήποτε, θα με θέσει απευθείας απέναντί του.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθειά μας αλλά να τονίσω ιδιαίτερα πως προβληματίστηκα με το περιεχόμενο κάποιων συνθημάτων, στα οποία εννοείται πως είμαι ενάντιος γενικά, πόσω μάλλον σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο. Τέλος να ευχηθώ συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την προσπάθεια και καλή συνέχεια.»