Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο νεανικός Οπούντιος Μαρτίνου στον «δρόμο» του ΑΠΟΚ

Η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου είναι ο τρίτος κατά σειρά αντίπαλος του Βελουχίου. Πρόκειται για μια αρκετά νεανική ομάδα(ίσως αυτήν με τον χαμηλότερο μ.ο. ηλικίας στον όμιλο), η οποία έχει απολογισμό έως τώρα 1 νίκη και δυο ήττες.
Συγκεκριμένα το Λοκρικό συγκρότημα γνώρισε δυο ήττες από Αλμυρό και Θήβα ενώ άρχισε με νίκη ενάντια στα Φάρσαλα.
Έχει σκοράρει σε όλα τα ματς και δυο εξ αυτών, τα έχει πετύχει ο Γιώργος Τσόφλιος.
Έχουν συμμετάσχει στα πρώτα ματς πρωταθλήματος τα μεταγραφικά αποκτήματα: Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιάννης Μπράχο, Κώστας Μπασινάς, Γιώργος Τσόφλιος, Κώστας Χρυσαφόπουλος, Μάριος Τομόρι, Γιώργος Παπανικολάου, Ηλίας Αδαμίδης, Ζάχος Κοκαβέσης, Ηλίας Ντούνης, Παναγιώτης Σίδερης και οι ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας:  Χρήστος Κολλάς, Δημήτρης Νούλας, Βασίλης Νικολόπουλος, Δημήτρης Ζάχαρης, Μιχάλης Ευθυμίου και Αλέξανδρος Ξεζώνοτος. Αντίθετα δεν έχουν παίξει ακόμη οι: Γιώργος Κωτσαλάς, Θοδωρής Δρυμωνίτης, Χρήστος Μήτσιος, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, Άγγελος Φλέσσας και Αποστόλης Πύλλιας.
Ο Α.Σ. Οπούντιος είναι αθλητικό σωματείο που δημιουργήθηκε το 1932 με έδρα το Μαρτίνο Φθιώτιδας. Επέστρεψε ως πρωταθλητής Φθιώτιδας μετά από απουσία ενός έτους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο συμμετείχε τις περιόδους 2014-2015 και 2015-2016. Πρόεδρος του είναι ο Μιχάλης Μπάτσος.

Τα αποτελέσματα του Οπούντιου στο πρωτάθλημα:


Οπούντιος Μαρτίνου-Αχιλλεάς Φαρσάλων 1-0(Τσόφλιος)
Αλμυρός-Οπούντιος Μαρτίνου 4-1(Τσόφλιος)
Οπούντιος Μαρτίνου-Θήβα 2-4(Νικολόπουλος, Πρέντι)

Ο δικός μας «Χρύ»


Στην ομάδα αγωνίζεται ο 20χρονος Ευρυτάνας μεσοεπιθετικός Κώστας Χρυσαφόπουλος(Φωτογραφία) μετά την θητεία του στους νέους της Λαμίας. Έχει παίξει στην Ευρυτανία με την Ακαδημία, την Κρέντη και τον Αίολο.

Προπονεί ο Μάκης












Την ομάδα του Μαρτίνου καθοδηγεί και φέτος ο Μάκης Ζαχαρόπουλος, παλαιός ποδοσφαιριστής Α΄  Εθνικής με την φανέλα του Πανιωνίου και αρκετές επιτυχίες ως προπονητής.


Φωτογραφίες: almyrosinfo.gr, efthia.gr, lamiareport.gr