Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Λευτέρης Γιαουπλάρι: «Κάθε Κυριακή θα δίνουμε μάχη για την παραμονή»

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ιστορικής νίκης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο λόγος για τον 23χρονο μεσοαμυντικό του Βελουχίου Λευτέρη Γιαουπλάρι, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά, όπως και η φετινή ομάδα του στην Γ΄ Εθνική. Παραχώρησε συνέντευξη στο Evrytania Sport, μιλώντας κυρίως για τον Κυριακάτικο αγώνα(15/10) με τον Αλμυρό, ο οποίος είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.
Χαρακτηρίζει ως ιδανικό το ξεκίνημα των πρωταθλητών Ευρυτανίας στο πρωτάθλημα, τηρώντας στην πρεμιέρα στο έπακρο τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Φλωράκη. Έχει αποκομίσει τις καλύτερες των δυνατών εντυπώσεις από τον σύλλογο, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον ενθουσιασμό του κόσμου του Καρπενησίου.
Ο στόχος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής θα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι σε μια ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει κατά τον ίδιο και κατά πολλούς στο φετινό πρωτάθλημα. Κατά την άποψη του ο 4ος Όμιλος είναι ένας από τους πιο δυνατούς της Γ΄ Εθνικής με απρόβλεπτα αποτελέσματα κάθε φορά.
Ο υψηλόσωμος Λευτέρης Γιαουπλάρι είναι γεννημένος στις 25-10-1994 και καλύπτει θέσεις και ως ανασταλτικό μέσος και ως κεντρικόςαμυντικός. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Βόλου και στον Σαρακηνό Βόλου, ενώ έχει υπάρξει μέλος του Διμηνίου, αλλά και της ομάδας νέων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Evrytania Sport: Λευτέρη σχολίασε μας το ξεκίνημα του ΑΠΟΚ με την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου.
Λευτέρης Γιαουπλάρι: «Ήταν το ιδανικότερο ξεκίνημα με μια ιστορική νίκη μέσα στην έδρα μας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν φοβηθήκαμε το όνομα του Ολυμπιακού, το πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό παιχνίδι. Κάναμε ότι μας ζητήθηκε από τον προπονητή και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη.»

Evrytania Sport: Ποιες οι εντυπώσεις σου για την ομάδα σου έως τώρα;
Λευτέρης Γιαουπλάρι: «Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι πολύ καλές. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά, για να δουλεύουμε κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο κόσμος φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με την πρόκληση της Γ΄ Εθνικής και έχει αγκαλιάσει την ομάδα.»

Evrytania Sport: Η άποψη σου για τον Κυριακάτικο σας αντίπαλο, τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Λευτέρης Γιαουπλάρι: «Ο Αλμυρός είναι μια ομάδα που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι μια οργανωμένη ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, που γνωρίζει καλά την κατηγορία και με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία.»

Evrytania Sport: Που πιστεύεις κατά την γνώμη σου θα κριθεί το ματς; Τι να περιμένουμε από εσάς στην συνέχεια;
Λευτέρης Γιαουπλάρι: «Το ματς της Κυριακής όπως και τα περισσότερα παιχνίδια πιστεύω θα κριθεί στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε κάθε παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί. Κάθε Κυριακή θα δίνουμε μάχη, για να πετύχουμε τον στόχο μας και να μείνουμε στην κατηγορία.»

Evrytania Sport: Ένα σχόλιο σου για τον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Λευτέρης Γιαουπλάρι: «Κατά την γνώμη μου ο όμιλος μας είναι αν όχι ο ποιο δυνατός, ένας από τους πιο δυνατούς ομίλους της κατηγορίας με πολλές καλές ομάδες. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος για καμία ομάδα. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δείχνουν ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ανταγωνιστικά και κάθε Κυριακή θα έχουμε εκπλήξεις.»


Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος