Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο πρώτος εκτός έδρας αντίπαλος των Ευρυτάνων Διγενής Νεοχωρίου

Η πρωταθλήτρια ομάδα των Τρικάλων, ο Διγενής Νεοχωρίου είναι ο πρώτος εκτός έδρας αντίπαλος του Βελουχίου για την 5η αγωνιστική. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη είναι το μοναδικό του ομίλου χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, έχοντας τρεις ήττες και επιτελέσει και το ρεπό τους. Ωστόσο είχαν ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.
Οι Τρικαλινοί ηττήθηκαν πρόσφατα με 1-0 εκτός έδρας από τον δυνατό Αλμυρό.
Έχουν αγωνιστεί στα τρία πρώτα παιχνίδια οι νεαοποκτηθέντες Αχιλλέας Σαρακατσάνος(Α.Ο. Τρίκαλα), Αποστόλης Γούτσιος(Φήκη), Πάρις Σταμέλος, Αχιλλέας Νασιακόπουλος(Αλμυρός), Μανώλης Αμπαδιωτάκης(Φαρκαδόνα), Άγγελος Νταής(Θύελλα Μεγαλοχωρίου), Βασίλης Κατσαμάγκας(Δίας Δίου), Νίκος Σκόνδρας, Λευτέρης Γιαννούλας(Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου),Γιάννης Κολοβός(Απόλλων Λάρισας), καθώς και οι ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας Κώστας Τσικρικάς, Κώστας Ζαφείρης, Βασίλης Μπασιάκας, Κώστας Τζέλης, Γιώργος Νικόλαρος, Μιχάλης Γκαγκαστάθης, Αριστοτέλης Μακρής και Κώστας Γιώτας.
Η σύνθεση ενάντια στον Αλμυρό ήταν η ακόλουθη: Ζαφείρης, Μπασιάκας(88΄ Νταής), Τζέλης(80΄ Νικόλαρος), Γούτσιος, Σαρακατάσανος, Μακρής, Κατσιαμάγκας(60΄ Γιώτας), Σκόνδρας, Κολοβός, Τσικρικάς(60΄ Νασιακόπουλος), Αμπαδιωτάκης.
Ο Α.Ο. Διγενής Νεοχωρίου ιδρύθηκε το 1956 και αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας «Μπάμπης Παπαχατζής», που βρίσκεται στην περιοχή «Μπούφος» της Οιχαλίας στον δρόμο για την Κρήνη. Πρόεδρος του είναι ο Νίκος Ιακωβής. 
Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Νασιακόπουλου: https://evrytaniasport.blogspot.gr/2017/10/blog-post_247.html

Όνομα ο Σαρακατσάνος
Στο ρόστερ του Διγενή ξεχωρίζει το όνομα του 35χρονου αμυντικού Αχιλλέα Σαρακατσάνου(Φωτογραφία), ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων στον Ηρακλή, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Κέρκυρας, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Α.Ο. Τρίκαλα και στην Λάρισα.


Μπρισίμης αντί Θεοδώρου


Ο Βαγγέλης Μπρισίμης(Φωτογραφία αριστερά) αντικατέστησε τον Θάνο Θεοδώρου(Φωτογραφία δεξιά) στην τεχνική ηγεσία. Η συνεργασία με τον δεύτερο ολοκληρώθηκε μετά το ματς με το Δίστομο.

Τα αποτελέσματα του Διγενή στο πρωτάθλημα:
Διγενής Νεοχωρίου-Αμβρυσσέας Διστόμου 0-1
Ολυμπιακός Βόλου-Διγενής Νεοχωρίου 2-1(Μπασιάκας)
Αλμυρός-Διγενής Νεοχωρίου 1-0