Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Η ομάδα μας θα ανακάμψει πολύ σύντομα»

Πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στην συνάντηση με τον Διγενή Νεοχωρίου, όμως ο ΑΠΟΚ δεν κατάφερε να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους Τρικαλινούς να επικρατούν με 1-0. Ο λόγος για τον 25χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Λαμπρόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο ''Evrytania Sport''. Χαρακτηρίζει το Βελούχι ως μεγάλη ομάδα και όπως όλες έχουν τα «ντεφορμαρίσματα» τους έτσι και το συγκρότημα του Καρπενησίου έχει υποστεί αυτό.
Είναι πεπεισμένος ότι οι Ευρυτάνες θα ανακάμψουν πολύ σύντομα, έχοντας εμπιστοσύνη σε όλους τους συντελεστές τους. Ο στόχος φιλάθλων-διοίκησης-προπονητών-παιχτών είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την σωτηρία στην Γ΄ Εθνική.
Βλέπει ως ευχάριστο το γεγονός της παρουσίας μικρών παιχτών στην κατηγορία, ενώ δίνει σύνθημα νίκης για την Κυριακάτικη συνάντηση με τον Αστέρα Ιτέας.
Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος κατάγεται από την Ηλεία και έχει γεννηθεί στις 8-10-1992. Διανύει την πρώτη του περίοδο στον ΑΠΟΚ. Έχει υπάρξει μέλος του Ηλυσιακού, του Πανηλειακού, του Αστέρα Ζωγράφου, της Νίκαιας, του Αστέρα Δρεπάνου, ενώ πέρυσι υπερασπίστηκε την εστί του Ηφαίστου στην Α΄ ΕΠΣ Πειραιά.

Η συνέντευξη είναι η ακόλουθη:

Evrytania Sport: Γιώργο μίλησε μας αρχικά για την πορεία σας στο πρωτάθλημα.
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Το να νικάς τον Ολυμπιακό Βόλου δίνει κίνητρο στον φίλαθλο κόσμο και φιλοδοξίες. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν τα ντεφορμαρίσματα τους, έτσι και εμείς».

Evrytania Sport: Που οφείλεται κατ΄ εσένα η αγωνιστική κάμψη της ομάδας;
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Όταν νικάς μια ομάδα, η οποία έχει βλέψεις για το πρωτάθλημα δυστυχώς η ευτυχώς σου ανεβάζει το ηθικό. Η ομάδα θα ανακάμψει πολύ σύντομα, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και το τιμ που την απαρτίζει.»

Evrytania Sport: Υπάρχουν ελπίδες για αγωνιστική επάνοδο;
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Όσο ο κόσμος, ο προπονητής και η διοίκηση μας στηρίζει ο στόχος θα είναι κοινός, όλοι μαζί να σώσουμε την ομάδα.»

Evrytania Sport: Σχολίασε μας την προσωπική σου απόδοση στο προηγούμενο ματς
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Όλοι ήμασταν  πρωταγωνιστές και είμαι χαρούμενος, γιατί η ομάδα κέρδισε μικρούς παίχτες που πήραν συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική.»

Evrytania Sport: Επόμενο ματς με την Ιτέα. Τι να περιμένουμε από εσάς και τι προβλέπεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος;
Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Τίποτε λιγότερο από την νίκη. Οι προβλέψεις μου είναι θετικές. Πιστεύω στην ομάδα-οικογένεια και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.»


Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος