Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ευρωπαϊκή αποστολή (Mission) από τον Stoiximan


Για ακόμη μια εβδομάδα συνεχίζονται τα Stoiximan Missions, καθώς ήδη έχει αρχίσει νέα Ευρωπαική αποστολή με επιστροφή σε Full Bet έως 50 ευρώ.
Τοποθετώντας 5 δελτία με 2 ή περισσότερες επιλογές για τους αγώνες του Champions και Europa League (26-28/9) σε απόδοση συνολική 2.00 και πάνω και αξίας 5 ευρώ τουλάχιστον το καθένα θα σας επιστραφεί τα Full Bet το ποσό του 20% της συνολικής αξίας των δελτίων εφόσον 2 από τα 5 κερδίσουν μέχρι του ποσού των 50 ευρώ.


Aν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής του Champions και Europa League αυτής της εβδομάδας (26-28/9) και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μία αγορά από αυτούς στο καθένα από τα 5 δελτία.
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Πέμπτη 28/9 στις 23:30.
Στην προσφορά αυτή δεν εμπίπτουν δελτία με ζητούμενα, π.χ. 2άδες/3άδες/4άδες κ.λπ.
Το Full Bet θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την Κυριακή 01/10 στις 23:59 .
Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions).
Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.