Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Αποστολή (Mission) της Stoiximan για το Ελλάδα-Λιθουανία


Η σημερινή αποστολή των Stoiximan (Missions) έχει σχέση με τον αγώνα της εθνικής μπάσκετ απόψε με την Λιθουανία για το Eurobasket.
Για να κερδίσετε το Full Bet θα πρέπει να τοποθετήσετε 2 μονά στοιχήματα κατά την διάρκεια του αποψινού αγώνα της Εθνικής μπάσκετ ενάντια στην Λιθουνία σε απόδοση 1.80 και πάνω. Εφόσον τα δυο στοιχήματα χαθούν θα σας προσφερθεί 50% Bonus σε Full Bet για τον ίδιο αγώνα μέχρι του ποσού των 50 ευρώ.

Επιλέξτε αγορές 1ου ημιχρόνου ή/και 1ης-2ης περιόδου από τον αγώνα μεταξύ Λιθουανίας και Ελλάδας για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.
Τοποθετήστε 2 μονά στοιχήματα κατά τη διάρκεια (live) του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, αξίας τουλάχιστον 10€ το καθένα.
Σε απόδοση κάθε δελτίου 1.80 και πάνω

Aν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τον αγώνα Λιθουανία-Ελλάδα για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και ΜΟΝΟ για τις αγορές που ακολουθούν: 1η/2η Περίοδος-Χάντικαπ, 1η/2η Περίοδος-Συνολικοί Πόντοι, 1ο ημίχρονο - Νικητής, 1η/2η Περίοδος - Νικητής,  1η/2η Περίοδος-Συνολικοί Πόντοι Λιθουανία, 1η/2η Περίοδος-Συνολικοί Πόντοι Ελλάδα, 1η/2η Περίοδος-Πρώτος στους Πόντους, 1η/2η Περίοδος-Περιθώριο νίκης, 1η/2η Περίοδος-Μονά/Ζυγά, 1o Ημίχρονο-Χάντικαπ, 1ο Ημίχρονο-Συνολικοί Πόντοι, 1ο Ημίχρονο Συνολικοί Πόντοι Λιθουανία, 1ο Ημίχρονο-Συνολικοί Πόντοι Ελλάδα.
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι το Σάββατο 9/9 στις 21:45.
Στην προσφορά αυτή εμπίπτουν δελτία μονής επιλογής που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια των επιλεγμένων αναμετρήσεων.
Το έπαθλο της Αποστολής αυτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονάχα στην ίδια αναμέτρηση (live betting).
Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over και μετά Under στα σύνολα πόντων.
Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions).
Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους