Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Φινάλε στο Eurobasket με αποστολή (Mission) από τον Stoiximan


Ολοκληρώνεται την Κυριακή το Eurobasket και η εταιρία Stoiximan μέσω των αποστολών σας προσφέρει Full Bet για τον μεγάλο τελικό εφόσον παίξετε Live στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.
Τοποθετώντας 3 μονά δελτία στο Live του μικρού τελικού του Eurobasket Ισπανία-Ρωσσία αξίας 5 ευρώ τουλάχιστον και σε απόδοση 1.70 και πάνω θα σας προσφερθεί σε Full Bet για τον μεγάλο τελικό το 40% του συνολικού πονταρίσματος μέχρι του ποσού των 40 ευρώ για το Live του βραδινού μεγάλου τελικού της Κυριακής Σερβία-Σλοβενία.

    Επιλέξτε αγορές από τον Μικρό Τελικό του Eurobasket (17/9, 17:00) μεταξύ Ισπανίας και Ρωσίας.
    Τοποθετήστε 3 μονά δελτία κατά τη διάρκεια (live) του αγώνα, αξίας τουλάχιστον 5€ το καθένα.
    Σε απόδοση 1.70 και πάνω

    Aν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Το Full Bet θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου ανεξάρτητα από την έκβαση των δελτίων σου.
    Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ρωσία (17/9, 17:00) για τη διοργάνωση του Eurobasket.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Κυριακή 17/9 στις 18:00.
    Το Full Bet που θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, ΜΟΝΟ για live στοιχηματισμό στον Μεγάλο Τελικό του Eurobasket (17/9, 21:30).
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions).
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.