Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Εξαιρετικό το κλίμα στο Βελούχι»


Το athleticlarissa.gr αναφέρει για τον νέο τερματοφύλακα του Βελουχίου Γιώργου Λαμπρόπουλο: Νέα χρονιά με υψηλές προσδοκίες για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΚ Βελούχι Γιώργο Λαμπρόπουλο που θα μετέχει στη νέα Γ’ Εθνική. Ο 25χρονος κίπερ, ύψους 1,87 μιλάει για τη νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τους φετινούς του στόχους.
Να θυμίσουμε πως ο Λαμπρόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα δύο τελευταία φιλικά ματς της ομάδας του με την Αιγυπτιακή Wadi Degla καθώς και με τον Εργοτέλη όπου έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.
«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Εμείς εδώ στο Βελούχι κάνουμε μια νέα προσπάθεια με όνειρα και φιλοδοξίες. Το κλίμα στο σύλλογο είναι εξαιρετικό και θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης καθώς και τον προπονητή για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν καθημερινά.
Θα προσπαθήσω με στόχο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ήρθα για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Προσωπικός μου στόχος είναι να πραγματοποιήσω μια γεμάτη σεζόν και φυσικά να προχωρήσω και άλλο, αφού θέλω να αγωνιστώ και σε υψηλότερο επίπεδο».

Πηγή: www.athleticlarissa.gr