Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Οι πρώτοι αγώνες των ομάδων μπάσκετ της Ευρυτανίας














Πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου οι κληρώσεις των πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Στο παιδικό πρωτάθλημα λαμβάνει μέρος ο Άτλαντας από πλευράς Ευρυτανίας και στο νεανίδων και εφηβικών η Π.Α.Κ. Τα πρωταθλήματα έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες από την σελίδα μας.

Έφηβοι
Το εφηβικό τμήμα της Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου λαμβάνει μέρος στον ΣΤ΄ Όμιλο, αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση Λαμίας, τον Έσπερο Λαμίας και τον Άρη Σπερχειάδας. Η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει τα ματς Αναγέννηση Λαμίας-Άρης Σπερχειάδας και Έσπερος Λαμίας-Π.Α.Κ.

Παίδες
Ο Άτλαντας του Άγγελου Σαμαντά θα λάβει μέρος στον Ζ΄ Όμιλο. Αντίπαλοι του είναι οι: Πρωτέας Λαμίας, ΑΣΕ Μπούκαλη, Αναγέννηση Λαμίας, Έσπερος Λαμίας και Μούτα Δομοκού, όλοι από την Φθιώτιδα. Η πρεμιέρα περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Πρωτέας Λαμίας-Έσπερος Λαμίας, Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη και Αναγέννηση Λαμίας-Μούτα Δομοκού.

Νεανίδες
Στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος νεανίδων τοποθετήθηκε η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης. Θα αντιμετωπίσει τον Μάκαρο Άμφισσας από την Φωκίδα, τον Άρη Θήβας από την Βοιωτία και τον Σύλλα Αιδηψού από την Εύβοια. Η πρεμιέρα περιλαμβάνει τους αγώνες: Π.Α.Κ.-Σύλλας Αιδηψού και Μάκαρος Άμφισσας-Άρης Θήβας.
Η ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο εν λόγω πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί γεγονός ιστορικής σημασίας.

Πηγή: www.eviabasket.gr