Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ποταμιά-ΠΑΟΚ 8-0

Σε συνάντηση προπονητικού χαρακτήρα η Ποταμιά επιβλήθηκε με 8-0 των πιτσιρικάδων του ΠΑΟΚ, με τις δυο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6. Το φιλικό «τέστ» είχε διάρκεια 70 λεπτά.
Η Ποταμιά του Λάκη Αναστασόπουλου βαδίζει σε αρκετά καλό «δρόμο», έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις. Ο νεαρός φορ Πάνος Χρυσικός πέτυχε καρέ τερμάτων, δυο έβαλε ο Μπάμπης Καρβέλης και από ένα οι: Δημήτρης Κωσταρέλος και Άντι Χοτζά. Το αντίπαλο δοκάρι σημάδεψαν οι: Κώστας Μαντζιούτας και Κώστας Γιαννακόπουλος.
Ο ΠΑΟΚ του Γιώργου Χρυσαφόπουλου θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη «νότα» του πρωταθλήματος, στο οποίο θα κατέβει με ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών. Οι «πορτοκαλί» αποκομίζουν εμπειρίες από αυτά τα ματς, λαμβάνοντας μέρος για πρώτη φορά στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Το επόμενο φιλικό της Ποταμιάς θα διεξαχθεί την Κυριακή(17/9) ενάντια στον Άγιο Γεώργιο, ενώ οι «πορτοκαλί» θα προγραμματίσουν και αυτοί νέο ματς.

Αντιμετωπίζει τον Κεραυνό
Οι Μεγαλοχωρίτες δίνουν νέο φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα παίξουν εκτός έδρας με τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου.

Σφύριξε η Μαρία


Τον αγώνα διεύθυνε επιτυχώς η Μαρία Χρυσαφοπούλου(Φωτογραφία), χωρίς βοηθούς. Ο πατέρας της Γιώργος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ.

Καρέ Χρυσικού


Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Πάνος Χρυσικός(Φωτογραφία) της Ποταμιάς. Ο 16χρονος χρίστηκε σκόρερ 4 φορές.

Διάρκειας 70΄
Η αναμέτρηση είχε διάρκεια 70 λεπτά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν 40λεπτο και το δεύτερο 30λεπτο.

Φοιτητική «παροικία»











 

Πέντε μη Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φοιτούν στο ΤΕΙ Δασοπονίας συμμετείχαν με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους: Σπύρο Γκριμόπουλο(Φωτογραφία πάνω αριστερά, πρώην μέλος του Βύζαντα Μεγάρων), Κώστα Ρουμελιώτη(Φωτογραφία πάνω δεξιά), Στέλιο Μίλη(Φωτογραφία κάτω αριστερά, έχει παίξει στον Δία Κορυδαλλού), Στάθη Πλατανίτη(Φωτογραφία κάτω κέντρο) και Μιχάλη Νεραντζάκη(Φωτογραφία κάτω δεξιά).

Α΄ Μέρος

Τέσσερα γκολ Ποταμιάς
Το συγκρότημα του Λάκη Αναστασόπουλου προπορεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 4-0. Καλή παρουσία είχε στο πρώτο 20λεπτο ο νεανικότατος ΠΑΟΚ.

Ο Χρυσικός και οι φοιτητές














Δυο τέρματα σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Πάνος Χρυσικός και από ένα οι: Δημήτρης Κωσταρέλος(Φωτογραφία αριστερά) και Άντι Χότζα(Φωτογραφία δεξιά), φοιτητές στο ΤΕΙ Δασοπονίας.



Και ένα δοκάρι


Την προσπάθεια του να καταλήγει στο αντίπαλο δοκάρι είδε ο φορ της Ποταμιάς Κώστας Μαντζιούτας(Φωτογραφία).

Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Ο Γκριμόπουλος γέμισε στον Ρουμελιώτη, το πλασέ του οποίου μπλοκαρίστηκε από τον τερματοφύλακα της Ποταμιάς.
9΄: Ο Φλωράκης με μπαλιά τροφοδότησε τον Μαντζιούτα Κ., ο οποίος σε θέση τετ α τετ πλάσαρε και ο Πλάκας έδιωξε με τα πόδια.
18΄: Ο Κωσταρέλος γύρισε στον Φλωράκη, το σουτ του δεύτερου εκτός περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία ο Πλάκας. Ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε από δεξιά και ο Κωσταρέλος με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του ΠΑΟΚ πέτυχε το 1-0.
19΄: Ο Γκριμόπουλος τροφοδότησε τον Νεραντζάκη, ο οποίος σούταρε και ο Καλύβας απομάκρυνε με τα πόδια.
20΄: Σέντρα του Γιαννακόπουλου από δεξιά, πλασέ του Μαντζιούτα Κ. προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πλάκα, ο οποίος μάζεψε στην συνέχεια.
23΄: Ο Μαντζιούτας Κ. σέντραρε από αριστερά, ο Χρυσικός με απευθείας πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.
25΄: Κόρνερ του Γιαννακόπουλου από αριστερά, ο Χότζα σούταρε κατευθείαν από το ύψος της περιοχής στην δεξιά γωνία του Πλάκα και πέτυχε το 3-0.
30΄: Ο Φλωράκης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Γιαννακόπουλος σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι των «πορτοκαλί».
34΄: Ο Ζαραβέλης έκανε ωραία ενέργεια, πάσαρε στον Χρυσικό, ο οποίος με έξοχη προσπάθεια και σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Β΄ Μέρος

Ίδιος απολογισμός
Με 4 γκολ σε διάστημα μόλις 13΄ οι Μεγαλοχωρίτες μετέτρεψαν το 4-0 σε 8-0. Το δεύτερο μέρος είχε 10 λεπτά μικρότερη διάρκεια.

Από δυο ο καθένας


Ο Πάνος Χρυσικός πέτυχε ακόμη δυο γκολ, συμπληρώνοντας καρέ, ενώ δυο έβαλε και ο νεοεισελθών Μπάμπης Καρβέλης(Φωτογραφία).





Κινητικός «Τσίτας»


Συμμετοχή στα μισά γκολ των νικητών είχε ο Κώστας Γιαννακόπουλος(Φωτογραφία).

Οι καλύτερες φάσεις
41΄: Σέντρα του Καρβέλη από δεξιά, ο Χρυσικός με πλασέ στην δεξιά γωνία του Γυφτομήτρου σημείωσε το 5-0.
45΄: Ο Γιαννακόπουλος τροφοδότησε τον Χρυσικό, ο οποίος πλάσαρε στην δεξιά γωνία τον αντίπαλο πορτιέρο(6-0).
49΄: Ο Καρβέλης με προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ ψηλά στο κέντρο της αντίπαλης εστίας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0.
54΄: Ο Κατσαρής έβγαλε μπαλιά στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γυφτομήτρου και ο Καρβέλης με σουτ στην άδεια εστία έκανε το 8-0.
65΄: Ο Χότζα έκλεψε από αντίπαλο και πλάσαρε σε θέση τετ α τετ, με τον Γυφτομήτρο να μαζεύει.

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Λάκης Αναστασόπουλος): Καλύβας(48΄ Χειλάς), Χότζα(41΄ Μαντζιούτας Α.), Κωσταρέλος(41΄ Γκορόγιας Ι.), Ζαραβέλης, Πάτρου(41΄ Σβερώνης), Λιάνγκος(41΄Κατσαρής), Σαπούνης(41΄ Γκορόγιας Γ.), Φλωράκης(41΄ Καρβέλης), Γιαννακόπουλος(59΄ Χοτζά), Μαντζιούτας Κ.(41΄ Κωστής), Χρυσικός

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Πλάκας(41΄ Γυφτομήτρος), Κατσαρός, Μπαρλάς, Μίλης(37΄ λ.τρ Γκορόγιας Γ.), Τσάρας(41΄ Πλατανίτης), Γκριμόπουλος(21΄ λ.τρ Παπαροιδάμης), Φύκας(41΄ Κουρκούνης), Νεραντζάκης, Ρουμελιώτης, Κωστορρίζος, Μαστρογιάννης

Διαιτητής: Μαρία Χρυσαφοπούλου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)




























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος