Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τα μεγάλα ονόματα της Γ΄ Εθνικής(4ος Όμιλος)


Η Γ΄ Εθνική θα μπορούσε να είναι ένα απέραντο φυτώριο ποδοσφαιριστών. Όμως η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών είναι πάρα πολύ σημαντική ώστε οι ομάδες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.
Ας δούμε παρακάτω μερικούς από τους πιο έμπειρους παίκτες που θα δούμε φέτος στα γήπεδα του 4ου ομίλου της κατηγορίας.
O  42χρονος μέσος Κώστας Νεμπεγλέρας του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τις φανέλες των Λάρισας (ΑΕΛ), Ηρακλή, Άρη και Ατρόμητου. Έχει μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Κροατίας (2-2) που διεξήχθη στις 25 Απριλίου 2001, όταν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Δανιήλ πέρασε ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Αλέξη Αλεξανδρή. Ήταν  μέλος της ολυμπιακής εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αγωνιζόμενος και στους τρεις αγώνες που έδωσε η Ελλάδα.
Ο 33χρονος Αργενιτνός μέσος Πίτου Γκαρσία του Ν.Π.Σ. Βόλος. Έχει αγωνιστεί στη χώρα μας σε Άρη, Ηρακλή και Ατρόμητο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της πόλης του, την Ουνιόν ντε Σάντα Φε. Εκεί έπαιξε για δύο σεζόν, το 2004 και το 2005. Μετέπειτα το 2006, δόθηκε δανεικός στην Παλεστίνο.
Ο 34χρονος αμυντικός Βαγγέλης Στουρνάρας του Αλμυρού. Κατάγεται από τη Γλύφα Φθιώτιδας. Έχει περάσει από Ηλυσιακό, Νέα Σαλαμίνα (Κύπρος), Λαμία, Λάρισα, Ρόδο, Παναχαϊκή, Πυρσό Γρεβενών, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό, Αιολικό, Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου.
Ο 34χρνος αμυντικός Αχιλλέας Σαρακατσάνος του Διγενή Νεοχωρίου. Ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής ήταν στα ρόστερ των Α.Ο. Καρδίτσας, Απόλλωνα Σμύρνης, Τρίκαλων, Παναθηναϊκού, Κέρκυρας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή, Λάρισας, Πανθρακικού και Αγροτικού Αστέρα.
 Ο 36χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Μάρκος Πάουλο Ντος Σάντος του Αμβρυσσέα Διστόμου. Κατάγεται από το Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας, ενώ στη θητεία του σε Ελλάδα και Κύπρο συμπεριλαμβάνονται οι Παναιγιάλειος, Αγία Νάπα, Αχαρναϊκός, Καλλονή και Καβάλα.
Ο 32χρονος επιθετικός Κώστας Φλίγκος του Αλμυρού. Κατάγεται από τη Γαστούνη. Έχει θητεία σε Α.Ο. Καρδίτσας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Ελασσόνα, Νίκη Βόλου, Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακό, Αιολικό, Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου.
Ο 34χρονος μέσος Γιώργος Σαββίδης του Αλμυρού. O Σερραίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Προοδευτική, Άγιο Δημήτριο, Βέροια, Τρίκαλα, Απόλλωνα Σμύρνης, Εθνικό Γαζώρου, Λάρισα, Αιγινιακό και  Πανθηραϊκό.
Ο 35χρονος αμυντικός Πιερ Καλαγκάνης του Αμβρυσσέα Διστόμου. Γεννημένος στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας  έχει παίξει σε Αιολικό, Παναργειακό, Φωκικό, Καλαμάτα, Αιγάλεω, Εθνικό, Κέρκυρα, Λεωνίδιο, Καβάλα, Πιερικό και Πανθηραϊκό.

Πηγή: starsports.gr