Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Wadi Degla SC-Αήττητος Σπάτων 2-1

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι και το δεύτερο φιλικό της Wadi Degla ήταν νικηφόρο. Επιβλήθηκε με 2-1 του Αήττητου Σπάτων, «νεοφώτιστου» στην Γ΄ Εθνική.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο γήπεδο του ξενοδοχείου Avaris. Ξεκίνησε στις 11 το πρωί, παρουσία λιγοστών φιλάθλων.
Η Wadi Degla του Mido παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη και έφτασε δίκαια στην νίκη. Τα τέρματα των Αιγύπτιων πέτυχαν οι: Hossam Arafat και Mohamed Mahmoud. Προσπάθεια στο αντίπαλο δοκάρι είχε o Mohamed Sherif, ο οποίος ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του γηπέδου.
Ο Αήττητος Σπάτων του Πάρι Κωνσταντακόπουλου βρέθηκε ξανά στο Καρπενήσι για την φιλική αναμέτρηση και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε νωρίς με τον Ηλία Τσιλιγκίρη, ενώ ο Ναπολέων Γκούμας είχε δοκάρι λίγο αργότερα.
Το επόμενο φιλικό των Αιγύπτιων θα δοθεί την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ενάντια στην Λάρισα, ενώ ο Αήττητος Σπάτων θα γίνει την Κυριακή 3 του μηνός ενάντια στην Θύελλα Ραφήνας.

Μικρή παρουσία φιλάθλων
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 20-30 θεατές, δεδομένου και του πρωινού ωραρίου.


Ίδιο σκορ
Η Degla είχε νικήσει και στο προηγούμενο της φιλικό με το ίδιο σκορ(2-1) του Βελουχίου.

Δεν ταξίδεψαν
Από τον Αήττητο απουσίαζαν λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων οι: Τάσος Ρουσάκης, Τζάκσον Φερέιρα, Δημήτρης Σκαφίδας και Βαγγέλης Τσέπας.
Παρελθόν αποτέλεσαν πρόσφατα οι: Μανώλης Λύγκος και Ανδρέας Αρκουμάνης.

Ισχυρές παρουσίες
Τον αγώνα παρακολούθησαν οι δυο «ισχυροί άνδρες» των ομάδων Maged Samy(Wadi Degla) και Νίκος Κατσίγιαννης(Αήττητος Σπάτων).



Διήμερο ο Αήττητος
Τα Σπάτα βρέθηκαν στο Καρπενήσι από την προηγούμενη ημέρα και διέμειναν στο Lecadin. Είχαν προετοιμαστεί πριν από περίπου έναν μήνα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με διαμονή στο Avaris.

Α΄ Μέρος

Ισόπαλο 45λεπτο
Ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές στο πρώτο μέρος. Από ένα γκολ και από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες.

Γρήγορο προβάδισμα


Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία της αναμέτρησης η ομάδα του Πάρι Κωνσταντακόπουλου προηγήθηκε. Με πολύ ωραίο σουτ ο Ηλίας Τσιλιγκίρης(Φωτογραφία) έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του 40χρονου Mohamed Abdel-Mosnef. Η φάση ξεκίνησε από την σέντρα του πλάγιου μπακ Γιώργου Τσίρου.



Η Αιγυπτιακή «απάντηση»


Επτά λεπτά αργότερα το συγκρότημα του Mido «απάντησε»  με διαγώνιο πλασέ του 27χρονου Hossam Arafat(Φωτογραφία) μετά την ασίστ του Mohamed Mahmoud.
Οι ποδοσφαιριστές του Αήττητου έκαναν λάθος πάσα προς τον διαιτητή, ο οποίος φορούσε στα πρώτα λεπτά ίδιο χρώμα με αυτούς.




Είχαν από ένα δοκάρι














Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Οι Έλληνες το σημάδεψαν με τον Ναπολέοντα Γκούμα(Φωτογραφία αριστερά) στο 9ο λεπτό και οι Αιγύπτιοι με τον Mohamed Sherif(Φωτογραφία δεξιά) στο 20΄.



Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Σέντρα του Τσίρου από δεξιά, ο Τσιλιγκίρης μετά από ασταθές διώξιμο της αντίπαλης άμυνας με όμορφο απευθείας σουτ στην αριστερή γωνία των Αιγύπτιων έκανε το 0-1.
7΄: Πάσα του Arafat στον Sherif, ο οποίος δοκίμασε σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ από το αριστερό δοκάρι του Συρίγου.
9΄: Χαμηλή εκτέλεση φάουλ του Γκούμα προσέκρουσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Abdel-Mosnef.
11΄: Ο Mahmoud έδωσε στον Arafat, που πλάσαρε διαγώνια από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Κρητικό και κατέληξε στα δίχτυα(1-1).
14΄: Προσωπική προσπάθεια και σουτ του Salem κατέληξε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Συρίγου.
20΄: O Sherif έπαιξε το 1-2 με τον Arafat, ο δεύτερος σέντραρε παράλληλα και το πλασέ του πρώτου κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Συρίγου και έφυγε άουτ.
33΄: Ο Κρητικός τροφοδότησε τον Νικλητσιώτη, σουτ του τελευταίου από αριστερά απέκρουσε σε κόρνερ ο Abdel-Monsef.
42΄: Σέντρα του Salem, πλασέ του Azab έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μιχελή.
43΄: Σουτ του Sherif απέκρουσε όμορφα σε κόρνερ ο Μιχελής.

Β΄ Μέρος

Ανατροπή Degla
Θετική παρουσία στο δεύτερο μέρος για την ομάδα του Mido, η οποία επιβλήθηκε με 2-1. Σε καλό δρόμο ο Αήττητος, ο οποίος άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα του.

Με ψηλοκρεμαστό πλασέ


Το νικητήριο τέρμα των Αιγύπτιων επετεύχθη στο 53΄. Ο 20χρονος Mohamed Mahmoud(Φωτογραφία) μετά την ασίστ του Mohamed Sherif πέρασε την μπάλα με ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον Θανάση Μιχελή.




«Έχασε» τον Ηρακλή














Λόγω τραυματισμού ο μεσοαμυντικός Ανδρέας Ηρακλής(Φωτογραφία αριστερά) πέρασε πρόωρα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ξαναμπήκε σε αυτόν ο Ευρυτάνας Γιάννης Βιδάλης(Φωτογραφία δεξιά).



Άτυχος ο Sherif-Αποκρούσεις Λέτσο


Ο τερματοφύλακας του Αήττητου Αλέξανδρος Λέτσο(Φωτογραφία) έβαλε «στοπ» δυο φορές στον πιο κινητικό παίχτη της Wadi Degla Mohamed Sherif.


Οι καλύτερες φάσεις
53΄: Ο Sherif πάσαρε στον Mahmoud, ο οποίος από πλεονεκτική θέση με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.
55΄: Πάσα του Sherif στον Mahmoud, το πλασέ του δεύτερου έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Μιχελή.
67΄: Κόρνερ του Γκούμα από αριστερά, αδύναμη κεφαλιά του Σκούμα στο πρώτο δοκάρι μπλόκαρε ο Abdel-Monsef.
72΄: Ο Arafat έδωσε στον Sherif, ο οποίος σε θέση τετ α τετ σούταρε και ο Λέτσο απέκρουσε έξοχα με τα πόδια.
84΄: Πάσα του Sherif στον Reda, το σουτ του δεύτερου από δεξιά έφυγε πάνω από την εστία του Αήττητου.
85΄: Ο Sherif μετά από κάθετη πάσα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε και ο Λέτσο έδιωξε σε κόρνερ. Ο Samir εκτέλεσε από δεξιά και η κεφαλιά του Sherif έφυγε πάνω από το τέρμα των Σπάτων.
86΄: Σουτ του Δουκάκη από θέση αριστερά μάζεψε ο τερματοφύλακας της Wadi Degla.

Κίτρινες Κάρτες
-

Συνθέσεις Ομάδων

Wadi Degla (Midο): Abdel-Mosnef, Anwar(46΄ El Aash), Salem(59΄ Reda), El Shenawy(46΄ Hassan), Tarek, Arafat, Beder, Mahmoud, Azab, Abdel Aatty(46΄ Samir), Sherif

Αήττητος Σπάτων (Πάρις Κωνσταντακόπουλος): Συρίγος(30΄ Μιχελής, 62΄ Λέτσο), Τσίρος, Βιδάλης(46΄ Μουστάκης), Χριστοφιλέας(46΄ Μωυσιάδης), Λαζάρου(46΄ Κωστόπουλος),Κατσικογιάννης(46΄ Ηρακλής, 60΄ λ.τρ Βιδάλης), Νικλητσιώτης(46΄ Μπότση), Φαρινόλα(46΄ Σείτι),Κρητικός(46΄ Δουκάκης), Γκούμας(79΄ Κυριάκου), Τσιλιγκίρης(46΄ Σκούμας)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)










































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος