Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Επιστροφή σε μετρητά από το Stoiximan Missions στους αγώνες των Ελληνικών ομάδων


Μια ακόμη προσφορά τρέχει αυτές τις μέρες αποκλειστικά για τους χρήστες της Stoiximan.gr,  μέσω των αποστολών (Missions). Συγκεκριμένα μπορεί να υπάρξει επιστροφή σε μετρητά μέχρι 100 ευρώ.
Για να δοθεί η ανταμοιβή ο παίκτης θα πρέπει να τοποθετήσει 3 δελτία με 3 ή περισσότερες επιλογές από αγώνες των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και με αξία τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα και συνολική απόδοση δελτίου πάνω από 3. Εφόσον 2 από τα 3 δελτία κερδίσουν θα επιστραφεί σε μετρητά το 50% της συνολικής αξίας τους.

    Επίλεξε αγορές από τους 5 επαναληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων για τα προκριματικά Champions και Europa League αυτή την εβδομάδα (1-3/8)
    Τοποθέτησε 3 δελτία με 3 ή περισσότερες επιλογές (3άδες/4άδες κλπ, αλλά όχι δελτία με ζητούμενα), αξίας τουλάχιστον 5€ το καθένα
    Σε συνολική απόδοση κάθε δελτίου 3.00 και πάνω και θα σου επιστραφεί το 50% της συνολικής τους αξίας σε μετρητά μέχρι το ποσό των 100€, αν τουλάχιστον 2 από τα 3 δελτία σου κερδίσουν!

Τι πρέπει να προσέξεις:
    Άν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει για τους αγώνες που ακολουθούν και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μία αγορά από αυτούς στο κάθε δελτίο: Ολυμπιακός - Παρτιζάν, ΤΣΣΚΑ Μ. - ΑΕΚ, Καμπάλα - Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Ολίμπικ Ντόνετσκ, Πανιώνιος - Μακάμπι Τελ Αβίβ.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Πέμπτη 3/8 στις 21:30.
    Στην προσφορά αυτή δεν εμπίπτουν δελτία με ζητούμενα, π.χ. 2άδες/3άδες/4άδες κ.λπ.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions)
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.