Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η νέα πρωτοποριακή προσφορά των Stoiximan Mission για το Eurobasket


Συνεχίζονται τα Stoiximan (Missions), όπου η νέα πρωτοποριακή προσφορά αφορά τις αναμετρήσεις του Eurobasket.
Για να κερδίσετε Full Bet μέχρι 50 ευρώ θα πρέπει να τοποθετήσετε 8 δελτία με δυο ή περισσότερες επιλογές, αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα και σε απόδοση κάθε δελτίου 1.90 και πάνω και ανεξάρτητα από την έκβαση τους θα σας επιστραφεί σε Full Bet το 25% του συνολικού πονταρίσματος.

    Επιλέξτε αγορές από το Eurobasket για τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στη φάση των ομίλων (31/8 - 7/9).
    Τοποθετήστε 8 δελτία με 2 ή περισσότερες επιλογές (2άδες/3άδες κλπ, αλλά όχι δελτία με ζητούμενα), αξίας τουλάχιστον 5€ το καθένα. Σε συνολική απόδοση κάθε δελτίου 1.90 και πάνω.

    Aν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για αναμετρήσεις του Eurobasket που θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 31/8 μέχρι και την Πέμπτη 7/9.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Τετάρτη 6/9 στις 19:00.
    Στην προσφορά αυτή εμπίπτουν δελτία που θα τοποθετηθούν πριν ή/και κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μια αγορά απο αυτούς στο κάθε δελτίο.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions).
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.