Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Αποστολή (Mission) της Stoiximan στο ξεκίνημα της Superleague


Με αφορμή το ξεκίνημα του Ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague η Stoiximan.gr ετοίμασε νέα αποστολή (Missions).
Συγκεκριμένα θα πρέπει να τοποθετήσετε 5 δελτία με 2 ή περισσότερες επιλογές, αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα και συνολική απόδοση 2.00 και πάνω. Εφόσον 3 από τα 5 δελτία κερδίσουν θα σας επιστραφεί σε Full Bet το 40% της συνολικής αξίας των δελτίων μέχρι το ποσό των 40 ευρώ.


   
 Τι πρέπει να προσέξετε:
    Άν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τους αγώνες που απαρτίζουν την πρώτη αγωνιστική της Ελληνικής Superleague και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μία αγορά από αυτούς στο κάθε δελτίο.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Κυριακή 20/8 στις 21:00.
Στην προσφορά αυτή δεν εμπίπτουν δελτία με ζητούμενα, π.χ. 2άδες/3άδες/4άδες κ.λπ.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions)
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.