Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ευρωπαϊκή αποστολή (Mission) του Stoiximan με Full Bet αξίας έως 30€


Ευρωπαϊκή αποστολή έχει αυτές τις ημέρες η στοιχηματική εταιρία Stoiximan, όπου ανεξάρτητα της έκβασης των στοιχημάτων σας μπορεί να υπάρξει επιστροφή σε Full Bet μέχρι και 30 ευρώ.
Για να κερδίσετε το Full Bet θα πρέπει να τοποθετήσετε 4 δελτία με 3 ή περισσότερες επιλογές από τους αγώνες των Play Off του Champions League και του Europa League σε συνολική απόδοση 3 και πάνω και αξία κάθε δελτίου από 5 ευρώ και πάνω. Θα σας επιστραφεί σε Full Bet το 25% του συνολικού πονταρίσματος μέχρι 30 ευρώ ανεξάρτητα από την έκβαση των στοιχημάτων.

    Επιλέξτε αγορές από τους αγώνες για τα play-offs του Champions και Europa League αυτή την εβδομάδα (22-24/8).
    Aν πραγματοποιήσεις Cash Out σε οποιοδήποτε στοίχημα το οποίο έχει προσμετρηθεί στην Αποστολή, αυτόματα καθιστάς την Aποστολή αποτυχημένη.
    Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ στους αγώνες για τα play-offs του Champions και Europa League αυτή την εβδομάδα (22-24/8) και πρέπει να εμπεριέχεται τουλάχιστον μία αγορά από αυτούς στο κάθε δελτίο.
    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην παρούσα Αποστολή μέχρι την Πέμπτη 24/8 στις 23:30.
    Στην προσφορά αυτή δεν εμπίπτουν δελτία με ζητούμενα, π.χ. 3άδες/4άδες/5άδες κ.λπ.
    Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής. Π.χ. εγκατάλειψη παίκτη σε αγώνα tennis και επακόλουθη ακύρωση στοιχημάτων.
    Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αλληλοεξαρτώμενα ενδεχόμενα, για τους σκοπούς της προσφοράς. Στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές θα αποκλείονται από την προσφορά, π.χ. αν παίξεις Over 2.5 και μετά Under 2.5.
    Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μια Αποστολή, θα πρέπει όλα τα δελτία που εμπίπτουν στους όρους της να έχουν διευθετηθεί. Συνεπώς όλα τα έπαθλα πιστώνονται μετά την διευθέτηση όλων των στοιχημάτων που έχεις τοποθετήσει.
    Η συμμετοχή στις προσφορές Missions είναι προαιρετική. Για να συμμετάσχεις θα πρέπει πρώτα να έχεις πατήσει στο κουμπί "Θέλω να συμμετάσχω" στο ενημερωτικό παράθυρο της κάθε Αποστολής. (Μπορείς πάντα να βλέπεις τις διαθέσιμες αποστολές στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές > Missions)
    Ισχύουν οι Γενικοί Όροι των Missions, οι Όροι και Προϋποθέσεις, οι Όροι Μπόνους της GML και οι όροι χρήσης των Full Bets.