Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Με αξιοζήλευτο ρόστερ ο Αήττητος Σπάτων στο Καρπενήσι

Ο Αήττητος Σπάτων διεξάγει προετοιμασία στο Καρπενήσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος όμως προπονείται ως «νεοφώτιστη» ομάδα της Γ΄ Εθνικής μετά την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο του. Το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής κατέφτασε την Τετάρτη 26 Ιουλίου και θα παραμείνει έως την Κυριακή 6 Αυγούστου.
Διαμένει και φέτος στο Hotel Avaris και κάνει προπονήσεις στο ιδιόκτητο γήπεδο του ξενοδοχείου. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές δυνατές μεταγραφές και μάλιστα με παίχτες από παραπάνω κατηγορίες, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του.
Ο επιτυχημένος Πάρις Κωνσταντακόπουλος θα βρίσκεται και αυτήν την σαιζόν στην τεχνική ηγεσία μετά την αρκετά άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ(+16 από τον Ολυμπιακό Λαυρίου) Στο τεχνικό τιμ «λάμπει» το όνομα του προπονητή τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντσικ με σπουδαία θητεία στην εστία του Παναθηναϊκού.
Διοικητικός «ηγέτης»  και αναβαθμιστής του συλλόγου είναι ο Νίκος Κατσίγιαννης, ενώ στην Προεδρία πέρασε από φέτος ο Μάκης Ράπτης. Ενασχόληση με τα διοικητικά και για τους γνώριμους μας Δημήτρη Μητρογιάννη και Μάκη Μπατσιάκο.
Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Το πρώτο φιλικό θα δοθεί στο Καρπενήσι στις 5/8 με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Π.Α.Ο. Αήττητος Σπάτων ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», χωρητικότητας 2500 θέσεων. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ΄ Εθνική, ενώ κατά το παρελθόν είχε παρουσίες στην Δ΄ Εθνική.

Ίδια αφετηρία
Ο Αήττητος προπονήθηκε και πέρυσι ως ομάδα τοπικού τότε στο Καρπενήσι με διαμονή στο Avaris, ξεκινώντας την πορεία του για την 2η συνεχόμενη άνοδο.

H άφιξη των πρωταθλητών
Οι περυσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣΑΝΑ κατέφτασαν για προετοιμασία την Τετάρτη 26 Ιουλίου το μεσημέρι και προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Avaris.


Οι παίχτες του Καρπενησίου


Της αποστολής, της οποίας  ηγείται ο Πρόεδρος Μάκης Ράπτης και συνοδεύει ο Βοιωτός Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπατσιάκος(Φωτογραφία). Κονόμι, Σκούμας, Σεϊτι, Ντβάλι, Μιχελής, Κατσικογιάννης, Ρουσάκης, Λέτσο, Βιδάλης, Τσίρος, Συρίγος, Λαζάρου, Μπότση, Κυριακού, Γκούμας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ηρακλής, Νικλητσιώτης, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Μουστάκης, Αρκουμάνης, Χριστοφιλέας, Φαρινόλα, Δουκάκης, ΚρητικόςΛύγκος. Τελευταίος ενσωματώθηκε ο Βραζιλιάνος Τζάκσον. 


Ηχηρές μεταγραφικές προσθήκες


Πολύ δυναμικές μεταγραφικές κινήσεις από παραπάνω κατηγορίες έχει πραγματοποιήσει ο Αήττητος. Τα νέα πρόσωπα στην προετοιμασία είναι οι: Τάσος Χριστοφιλέας(28χρονος αμυντικός από την Λαμία), Στράτος Δουκάκης(26χρονος επιθετικός από τα Τρίκαλα), Γιώργος Νικλητσιώτης(Φωτογραφία αριστερά, 26χρονος μεσοεπιθετικός από την Νίκη Βόλου), Θανάσης Μιχελής(27χρονος τερματοφύλακας από την Καλλιθέα), Γιώργος Κατσικογιάννης(Φωτογραφία κέντρο, 29χρονος μέσος από την Καλλιθέα), Τάσος Ρουσάκης(32χρονος μέσος από τον Εργοτέλη), Αλέξανδρος Λέτσο(24χρονος τερματοφύλακας από τον Εργοτέλη), Ανδρέας Ηρακλής(28χρονος μέσος από τα Χανιά), Γιάννης Κωστόπουλος(30χρονος αμυντικός από την Δόξα Δράμας), Γιώργος Τσίρος(21χρονος αμυντικός από τον Άρη Χολαργού), Πάολο Φαρινόλα(Φωτογραφία δεξιά, 33χρονος επιθετικός από την Κηφισιά), Νίκος Μουστάκης(27χρονος δεξιός μπακ από τον Πανελευσινιακό), Νίκος Λαζάρου(17χρονος αμυντικός από τους νέους της ΑΕΚ), Στέλιος Κρητικός(31χρονος επιθετικός από τον Παναιγιάλειο),Τζάκσον Φερέιρα(26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός από τα Τρίκαλα) και ο 20χρονος αμυντικός Γιάννης Βιδάλης από τον Παναργειακό. Συμμετέχει και ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής Giorgi Dvali.

Παραμονές και αποχωρήσεις


Συνεχίζουν την παρουσία τους στον σύλλογο οι: Πάνος Συρίγος(1998), Μανώλης Λύγκος(Φωτογραφία, 1984), Ανδρέας Αρκουμάνης(1980), Στάθης Μωυσιάδης(1980), Τζο  Σεϊτι(1996), Αντώνης Κονόμι(1994), Χρήστος Σκούμας(1996), Δημήτρης Σκαφίδας(1986), Ναπολέων Γκούμας(1996), Βαγγέλης Τσέπας(1984) και οι πιτσιρικάδες: Στέφανος Μπότση(2000) και Σπύρος Κυριάκου(1999).
Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι: Γιασίν Αλιμπάς(1985), Γιώργος Βιδάλης(1979), Ιάσονας Μασκλαβάνος(1996), Θοδωρής Ράπτης(1996), Δημήτρης Κοσμάς(1982), Χρήστος Κύρκος(1983), Ηρακλής Αλεξίου(1991), Γιάννης Τσαλάκου(1996), Αλέξανδρος Λαλαούνης(1996), Φραντζέσκο Σέλβια(1993) και Νίκος Λαζάρου(1997).


Ανανέωσε ο προπονητής


Ο καθοδηγητής της περυσινής επιτυχημένης πορείας Πάρις Κωνσταντακόπουλος (Φωτογραφία) συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία. Ως ποδοσφαιριστής υπήρξε διεθνής με την Εθνική άμμου και αγωνίστηκε στον Νικηφόρο, στο Ηράκλειο, στην Αγία Παρασκευή, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στον Απόλλωνα Αθηνών, στο Γαλάτσι και στον Άτταλο.

Το μεγαλύτερο όνομα


Αναμφίβολα η παρουσία του Πολωνού Γιόζεφ Βάντσικ(Φωτογραφία) «κλέβει» την παράσταση. Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού προπονεί τους γκολκίπερ των Σπάτων. Ο 53χρονος υπερασπίστηκε επίσης την εστία της Ρούχ Χορζόφ, της Γκόρνικ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Αθηναϊκού. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στον Α.Ο. Τρίκαλα, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Παναθηναϊκό και στον Πανελευσινιακό. 
Γυμναστής είναι ο Δημήτρης Τσίτος και φροντιστής ο Γιάννης Σταμούλος. Στο τεχνικό επιτελείο βρίσκεται και ο Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Ο Μητρογιάννης στην διοίκηση


Ο γνώριμος και διοργανωτής θερινών τουρνουά στην πόλη μας Δημήτρης Μητρογιάννης(Φωτογραφία) έχει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού & Τεχνικού Διευθυντή. Ο 39χρονος έχει υπερασπιστεί τα γκολπόστ των: Αθηναϊκού, Κασσιώπης, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Λεωνιδίου, Προοδευτικής, Ασπροπύργου, Αιγάλεω, Βύζαντα Μεγάρων, Περαμαϊκού, Α.Ο. Γλυφάδας, Θύελλας Αγίου Δημητρίου, της Ηλιούπολης και του Αήττητου Σπάτων.

Ο Ευρυτάνας Βιδάλης και ο γνώριμος Μπρίμπος















Νέο μέλος του Αήττητου είναι ο Γιάννης Βιδάλης(Φωτογραφία αριστερά). Ο Ευρυτανικής καταγωγής δεξιός μπακ μετά την θητεία του στους νέους της ΑΕΚ έπαιξε πέρυσι στην Γ΄ Εθνική με το Ζευγολατιό και τον Παναργειακό. Το πόστο του μασέρ διατηρεί ο Παναγιώτης Μπρίμπος(Φωτογραφία δεξιά), που έπαιξε στον Βελούχι πριν από 15 χρόνια. Είχε βρεθεί στο Καρπενήσι και λίγα χρόνια πριν με τον Πανιώνιο.

Πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ
Την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο πανηγύρισε η ομάδα του κ. Κωνσταντακόπουλου. Πολύ άνετα ο Αήττητος κατέκτησε την πρωτιά στην Α΄ ΕΠΣ Αθηνών με 76 βαθμούς έναντι 60 του Ολυμπιακού Λαυρίου. Είχε απολογισμό 24 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 74-21. Έφτασε και στον τελικό κυπέλλου, όμως ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ατλαντίδα. 



Ο ηγέτης Κατσίγιαννης και το νέο συμβούλιο














Ο επιχειρηματίας Νίκος Κατσίγιαννης(Φωτογραφία αριστερά) είναι ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ομάδας. Έχει περάσει από την ηγεσία των Χανίων, του Απόλλωνα Αθηνών, των Τρικάλων, της Προοδευτικής και του ΠΑΟ Ρούφ. Στην Προεδρία βρίσκεται πλέον ο Μάκης Ράπτης(Φωτογραφία δεξιά). Το συμβούλιο πλαισιώνουν οι: Μανώλης Βλαχάκης(Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Μητρογιάννης(Γενικός Γραμματέας), Μάκης Μπατσιάκος(Γενικός Αρχηγός), Στέλιος Κωτσιόπουλος(Ταμίας), Ξενοφών Κουτρούμπας(Έφορος), Γιάννης Τούντας, Τάσος Μπίμπιζας, Γιώργος Ίσσαρης(Μέλη), Χρήστος Μαργέτης, Δημήτρης Γέωργας και Μάριος Κατσούλης(Αναπληρωματικά Μέλη). Προηγούμενος Πρόεδρος ήταν ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Το πόστο του εκπροσώπου τύπου έχει ο Κώστας Βαμβάκης. 

Φιλικό με Απόλλωνα


Το πρώτο φιλικό θα δοθεί επί Ευρυτανικού εδάφους το Σάββατο 5/8 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Μετά το Καρπενήσι έχουν προγραμματιστεί παιχνίδια με την Κ20 του Ατρομήτου, την Χαλκίδα, την Κηφισιά, τον Άγιο Ιερόθεο, τον Παλληνιακό και την Θύελλα Ραφήνας.






































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος