Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Στελέχωση τεχνικού τιμ και νέος παίχτης στην προετοιμασία του ΑΠΟΚ


Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Βελουχίου την Τετάρτη 23 Αυγούστου περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Στην απογευματινή του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου βρέθηκαν τρία νεά πρόσωπα.
Το πόστο του γυμναστή αναλαμβάνει ο 29χρονος Χρήστος Λιάνγκος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρέθηκε με επιτυχία στην Ποταμιά στο πλευρό του coach Δημήτρη Τσιγαρίδα. Ο κ. Λιάνγκος θα φέρει την ευθύνη για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, ενώ η τελευτάια ομάδα που έπαιξε στην Ευρυτανία ως ποδοσφαιριστής ήταν ο Αστέρας Αγίας Τριάδας. Ο ακούραστος εργάτης Δημήτρης Αθανασόπουλος θα είναι ο άνθρωπος των αποδυτηρίων για το υλικό της ομάδας και την τάξη τους. Ο κ. Αθανασόπουλος είχε ανάλογο ρόλο στα Άγραφα τα τελευταία χρόνια, ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες του και στις μικτές ομάδες. Στο Βελούχι αγωνίζεται ο γιός του Βαγγέλης. Οι δυο τους έπιασαν ήδη δουλειά.
Στις προπονήσεις εντάχτηκε ο αριστερός μπακ Αρκάδιος Δημητριάδης, ο οποίος έπαιζε στην Α΄ ΕΠΣ Θεσσαλίας με τον Σαρακηνό Βόλου. Προηγουμένως αγωνιζόταν στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και στην Επισκοπή(Γ΄ Εθνική με τις δυο τελευταίες). Επιπλέον έχει παίξει στον ΑΠΟ Βόλου και στα τμήματα υποδομής. του Ολυμπιακού Βόλου.
Επιπλέον η ομάδα διαθέτει πλέον νέες μπάλες, οι οποίες θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την ΕΠΟ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου δεν θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν φιλικό παιχνίδι. Πιθανό να "κλειστεί"την επόμενη εβδομάδα με τον Εργοτέλη(Καταφτάνει στο Καρπενήσι αύριο), ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη ταξιδεύει για τον Αλμυρό, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Γ.Σ.Α. Δίπλα στην ομάδα βρίσκεται καθημερινά η διοίκηση της ομάδας, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας μπορούν να απευθυνθούν στους κ.κ. Νίκο Γκορόγια και Χρήστο Τσάμπρα.

















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος