Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Νεανική αρχή για την πάντοτε πρωταγωνίστρια Μυρίκη

Σειρά για την έναρξη της προετοιμασίας της είχε η Μυρίκη, η οποία ήταν πέρυσι πρώτη στην κανονική διάρκεια της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η πρώτη συγκέντρωση  των 5ακις πρωταθλητών Ευρυτανίας διεξήχθη την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 6 και 30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου με έντονο το νεανικό στοιχείο και ικανοποιητική συμμετοχή παιχτών.
Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Δημήτρης Αντωνίου, υπέρμαχος των νεαρών ποδοσφαιριστών και αρκετοί από αυτούς μάλιστα έδωσαν το παρών στην «πρώτη». Στην προπόνηση παραβρέθηκαν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου με «μπροστάρη» τον επί σειρά ετών Πρόεδρο Νίκο Τσώνη.
Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν ήταν οι ακόλουθοι: Στάθης Φακίτσας, Βασίλης Δόσης, Αποστόλης Νούλας, Κώστας Νικοπολίδης, Σάκης Τσιλίκας, Δημήτρης Τσιάμης, Στάθης Μπουμπουρής, Γιώργος Βούρτσας, Μάκης Νιαβής, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Σεραφείμ Μπομποτσιάρης, Παναγιώτης Μπίκας, Γιάννης Τσούκας, Κώστας Λέρης, Φώτης Ζαχαράκης, Θωμάς Τσίπρας, Πάνος Σταμούλης,  Θωμάς Σκοτίδας, Γρηγόρης Τάσιος, Μάριος Πατρώνης, Θανάσης Τριανταφύλλου, Νίκος Λαθύρης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Κώστας Κρίντας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και ο αγιασμός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου. Οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν στα τελή Σεπτεμβρίου με παιχνίδια κυπέλλου ενάντια στην Ποταμιά. Οι στόχοι της ομάδας δεν γίνεται να μην είναι και φέτος πρωταγωνιστικοί. 

Η διοικητική παρουσία


Το διοικητικό συμβούλιο της Μυρίκης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Νίκος Τσώνης(Φωτογραφία) και ο Γιάννης Χαντζόπουλος.

Παραμονή Αντωνίου
Ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίζει στον πάγκο της Μυρίκης για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν.


Ενισχύεται ο Α.Ο.Μ.


Ο Γιώργος Βούρτσας(Φωτογραφία) έχει «κλείσει» στην ομάδα κα θα μεταγραφεί από την Κρέντη, όπως και ο Κώστας Κρίντας από τον ΑΠΟΚ. Προπονήθηκαν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν ανήκουν στην Μυρίκη. Πρόκειται για τους: Κώστα Νικοπολίδη, Παναγιώτη Μπίκα, Γιάννη Τσούκα, Σεραφείμ Μπομποτσιάρη(Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002), Κώστα Λέρη(ΑΠΟΚ),  Δημήτρη Γιαννόπουλο και Μάκη Νιαβή(ΑΕΚ).
Με το Βελούχι να αναφερθεί πως προπονούνται οι: Χρήστος Λέρης, Άγγελος Παχής και Κώστας Σταμούλης.

Δηλώσεις

Δημήτρης Αντωνίου (Προπονητής Μυρίκης): «Η Μυρίκη πρέπει να διεκδικεί τους τίτλους μέχρι τέλους»
Ο κ. Αντωνίου μας δήλωσε εν όψει της έναρξης της νέας σαιζόν: «Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Η ομάδα της Μυρίκης είναι ένα ιστορικό σωματείο που πάντα παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας και ελπίζουμε και αυτή την χρονιά να παίξουμε καλό, ποιοτικό ποδόσφαιρο με καινούργια και νέα παιδιά, πλαισιωμένα από τους παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να πετύχουμε τους στόχους μας που κάθε χρόνο υποχρεωτικά είτε έχει να κάνει με το πρωτάθλημα είτε με το κύπελλο θα πρέπει να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, διότι η πρωταθλήτρια ομάδα παίζει στην Γ΄ Εθνική. Όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να τα χτίσουμε βήμα-βήμα, προπόνηση-προπόνηση μέσα στην χρονιά που έρχεται. Να ευχηθούμε πάνω από όλα υγεία στους αθλητές , όπως και υγεία σε όλο τον αθλητικό και ποδοσφαιρικό κόσμο της πόλης και του νομού μας. Καλή δουλειά και καλή δύναμη σε όλους και να ευχηθούμε και στον εκπρόσωπο του νομού μας στην Γ΄ Εθνική καλή θητεία στο πρωτάθλημα αυτό.»


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος