Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη Γ΄ Εθνική


Η ΕΠΟ αυτές τις μέρες εξετάζει τους φακέλους των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Ωστόσο, θα υπάρξει καθυστέρηση όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, καθώς αναμένονται τα μπαράζ των δευτεραθλητών της περσινής Γ' Εθνικής, για να φανεί ποια από αυτές θα ανέβει στη Football League.
Υπενθυμίζουμε ότι η Δόξα Δράμας και η Α.Ε. Καραϊσκάκης θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, καθώς ο Ιωνικός δεν κατέθεσε εγγυητική, ενώ με τη Χαλκίδα δημιουργήθηκε πρόβλημα με την αλλαγή τράπεζας του εγγυητή. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Γιώργος Τσαγκάρης, δηλώνει αισιόδοξος ότι θα καταφέρει η ομάδα του να διεκδικήσει την άνοδο.
Παράλληλα, η διοίκηση του Πανελευσινιακού είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του συλλόγου στη Football League. Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει, δεν έχει καν δηλώσει συμμετοχή στη Γ' Εθνική, οπότε δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.
Να σημειωθεί, ότι από τις ομάδες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τη σεζόν 2017-18, οι Πυρσός Γρεβενών, Πυθαγόρας, Κανάρης Νενήτων και ΑΟ Σύρου, ως πρωταθλητές, περιμένουν την απόφαση για το αν τελικά θα καλυφθούν οι θέσεις τους από τους δευτεραθλητές και τριταθλητές.
Μαζί με τους προαναφερθέντες, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι Καλλονή, Πανθρακικός, ΑΕ Ιστιαίας, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου και Εορδαϊκός  

Πηγή: liganews.gr