Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Άρχισε το «χτίσιμο» του Βελουχίου εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στην 3η εθνική

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΠΟΚ, η οποία θα είναι η πρώτη ομάδα του νομού μας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Φλωράκη την Πέμπτη (3/8) στις 7.30 στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου.
Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΑΠΟΚ παραβρέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: ΆλεξΜπακαλίδης, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Κώστας Σταμούλης, Χάρης Κουτσουπιάς, Γιώργος Χαλλής, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Νίκος Λάππας, Γιάννης Φλωράκης, Βασίλης Ντουφεκιάς, Δημήτρης Τσιλιμέκης, Βασίλης Συγκελόπουλος, Άγγελος Παχής, Χρήστος Λέρης, Γιάννης Λάππας, Σπύρος Ξαγάρας, Γιώργος Φαρμάκης, Γιώργος Σερπάνος, Πάνος Πασσάς, Γιάννης Φεγγούλης, ΦλοριάνΜπούτσι, Δημήτρης Ρεσίτης, Παναγιώτης Κόλλιας, Άρης Νταβαρίνος, Πάνος Πασσάς και Δημήτρης Κατσαδούρος.
Πριν την προπόνηση έγινε ομιλία των διοικητικών παραγόντων και του προπονητή της ομάδας στα αποδυτήρια του βοηθητικού γηπέδου.

Οι διοικητικοί
Από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσαν οι Άρης Τσιούνης και Κώστας Πασσάς. Παραβρέθηκαν επίσης οι: Θανάσης Ελεφάντης, Χρήστος Τσάμπρας, Νίκος Γκορόγιας, Ανδρέας Κατσακιώρης, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Κατσακιώρης, Δημήτρης Σερπάνος, Νεκτάριος Καρδαμπίκης και Νίκος Νταής, που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Ξεκινούν διπλές
Η επόμενη προπόνηση του ΑΠΟΚ ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το πρωί της Παρασκευής, αφού το επόμενο διάστημα θα γίνουν διπλές προπονήσεις.

Προπονήθηκαν έξτρα 8
 
 














Αρκετοί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν με τον ΑΠΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν αποκτηθεί ακόμη επίσημα από την ομάδα. Πρόκειται για τον μεσοαμυντικό Δημήτρη Κατσαδούρο από τον Α.Ο. Γλυφάδας, τον μεσοεπιθετικό Άρη Νταβαρίνο από τον ΠΑΟ Ρούφ, τον στόπερ Γιώργο Φαρμάκη της Ποταμιάς, τον γκολκίπερ Γιάννη Φεγγούλη από τους νέους της ΑΕΚ, τον Πάνο Πασσά από την Ελπίδα Σαππών, τον αριστεροπόδαρο Άγγελο Παχή, τον μέσο Χρήστο Λέρη και τον μεσοεπιθετικό Κώστα Σταμούλη. Οι 3 τελευταίοι ανήκουν στην ομάδα της Μυρίκης. Με εξαίρεση τον Πασσά οι υπόλοιποι είναι αρκετάπιθανόν να ενταχτούν στην ομάδα.

Τα δυο αποκτήματα














Το παρών έδωσαν στην πρώτη προπόνηση του Βελουχίου τα δυο πρώτα επίσημα μεταγραφικά αποκτήματα. Πρόκειται για τον στόπερ Λευτέρη Γιαουπλάρι που αποκτήθηκε από τον Σαρακηνό Βόλου και για τον Γιάννη Λάππα που μεταγράφηκε στον ΑΠΟΚ από τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Αναμένεται ενίσχυση
Η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί δυναμική για τον σύλλογο του Καρπενησίου. Κοντά σε συμφωνία είναι αρκετά ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ένας Φθιωτός φορ εγνωσμένης αξίας.

Δηλώσεις

Γιάννης Φλωράκης (Προπονητής ΑΠΟΚ Βελούχι): «Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον στόχο της παραμονής»
Σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε τα ακόλουθα: «Είναι μια ιστορική ημέρα σήμερα για την ομάδα του ΑΠΟΚ το Βελούχι, όπως και για την περιοχή μας. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα του νομού μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Και τα παιδιά το έχουν καταλάβει αυτό και οι παράγοντες, οι οποίοι έκαναν την υπέρβαση, θυσιάζοντας αρκετά πράγματα κατάφεραν να κατεβάσουν την ομάδα να αγωνιστεί στην κατηγορία και διεκδικώντας κάποια πράγματα, που δεν είναι κάτι άλλο από την παραμονή. Εύχομαι καλή αρχή στους ποδοσφαιριστές μου, να μην έχουμε τραυματισμούς και πιστεύω ότι θα πάμε αρκετά καλά. Είναι πρώτη μέρα σήμερα δεν έχουμε το κανονικό γήπεδο. Πιστεύω σε 4-5 ημέρες να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς.»
Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δήλωσε τα ακόλουθα: «Μεταγραφικά η ομάδα θα ενισχύεται συνέχεια βλέποντας μέσα από τις προπονήσεις τι ελλείψεις έχουμε και θα προχωρούμε σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές. Ήδη ο σύλλογος έχει ανακοινώσει κάποιες μεταγραφές, οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και άλλους ποδοσφαιριστές. Να είστε σίγουροι η ομάδα θα ενισχυθεί και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον στόχο της παραμονής.»

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος