Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Επιστροφή στην κορυφή για τις Καρέκλες


Στο Kasmir Cup(5Χ5) υπάρχει η Abalencia και στο 6Χ6 Σπερχειάδας οι Καρέκλες. Στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 22 Ιουλίου κέρδισαν με 8-4 τους Φλαμίνγκολς και επέστρεψαν στην κορυφή. Οι τροπαιούχοι έχουν 4/6 κατακτήσεις και 6/6 παρουσίες σε τελικούς.
Ο Σπύρος Κουτσούμπας ήταν εκπληκτικός και με 6 γκολ και 2 ασίστ οδήγησε την ομάδα του στην κορυφή, από μια φορά σκόραραν οι: Κώστας Λυτάκης και Παναγιώτης Γούπιος. Τις Καρέκλες, οι οποίες γνώρισαν μόλις μια ήττα από τον εκπρόσωπο της Ευρυτανίας αποτελούσαν οι: Κώστας Λυτάκης(Αρχηγός), Δημήτρης Λυτάκης, Σπύρος Κουτσούμπας, Τζίμης Κουτσούμπας, Δημήτρης Θεοδοσόπουλος, Σωτήρης Στεφανής, Στέλιος Τσατάλας, Θανάσης Τσιγκρέλης, Παναγιώτης Γούπιος, Βασίλης Καλύβας, Ταξιάρχης Καλύβας και Ηλίας Καλύβας. Για τους Φλαμίνγκολς 3 φορές σκόραρε ο Χρήστος Παύλου και το άλλο τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ του Δημήτρη Θεοδοσόπουλου.
Τρίτοι κατετάγησαν οι Βετεράνοι, καθώς δεν κατέβηκαν στον μικρό τελικό οι παίχτες του περυσινού τροπαιούχου Mestalla Café. Στο νήμα ο Χρήστος Παύλου των Φλαμίνγκολς αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 26 γκολ(Πέτυχε χατ-τρικ στον τελικό), αφήνοντας πίσω του τον Δημήτρη Νάσιο του Mestalla, ο οποίος σταμάτησε στα 25. Με 24 έκλεισε το τουρνουά ο Σπύρος Κουτσούμπας από τις Καρέκλες.
Ο Σύλλογος Νέων Σπερχειάδας διοργάνωσε για ακόμη μια φορά με επιτυχία το τουρνουά, το οποίο είχε συμμετοχή 19 ομάδων.